Σάββατο, 24 Νοεμβρίου 2012

«Στήριξη στον ΠΑΟΚ χωρίς ακρότητες»

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ εξέδωσε ανακοίνωση για το ματς με τον Ολυμπιακό, θυμίζοντας τους τρόπους με τους οποίους η ομάδα μπορεί να τιμωρηθεί. Ανακοίνωση και από τους συνδέσμους.

 
Το ματς με τον Ολυμπιακό είναι... υψηλής επικινδυνότητας και οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ το ξέρουν καλά. Γνωρίζοντας πως η ομάδα μπορεί εύκολα να τιμωρηθεί, ζήτησαν κόσμια συμπεριφορά από τους οπαδούς, χωρίς ακρότητες. Από την πλευρά τους, οι οπαδοί ανακοίνωσαν πορεία αλληλεγγύης για τους φυλακισμένους οπαδούς.
Αναλυτικά: «Η Π.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ. ενόψει του αγώνα εναντίον του Ολυμπιακού για την 12η αγωνιστική του πρωταθλήματος Super League ΟΠΑΠ 2012-2013 θέλει να ζητήσει από τους φίλους της να συνεχίσουν να στηρίζουν την ομάδα, χωρίς ακρότητες που μπορούν να επιφέρουν σημαντικές ποινές.
 
Παράλληλα, η Π.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ. θέλει να επισημάνει τα εξής:
 
1. Απαγορεύεται ΑΥΣΤΗΡΑ η χρήση πυρσών, κροτίδων, καπνογόνων, φωτοβολίδων, βεγγαλικών και μηχανημάτων laser.
 
2. Παρακαλούνται οι φίλαθλοι να αφήνουν κενά τα διαζώματα στις θύρες.
 
3. Όλες οι θύρες του γηπέδου θα ανοίξουν στις 17:00. Παρακαλούνται όσοι έχουν τη δυνατότητα να προσέλθουν νωρίς στο γήπεδο, να το πράξουν, προκειμένου ν' αποφευχθεί ο συνωστισμός στις θύρες εισόδου.
 
4. Ειδικότερα όσοι φίλαθλοι έχουν προμηθευτεί εισιτήρια για τις θύρες 4 και 4Α παρακαλούνται να προσέλθουν όσον το δυνατόν νωρίτερα, λόγω των έργων που εκτελούνται στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου από τον Δήμο Θεσσαλονίκης.
 
5. Να προσέλθουν στο γήπεδο μόνο όσοι έχουν εξασφαλισμένη πρόσβαση στο γήπεδο, καθώς θα υπάρχουν αυστηροί έλεγχοι και στον περιβάλλοντα χώρο της Τούμπας και θα απαγορεύεται η πρόσβαση σε οποιονδήποτε δε φέρει εισιτήριο.
 
6. Η πρόσβαση στα παιδιά χωρίς εισιτήριο, οποιασδήποτε ηλικίας, ΔΕΝ επιτρέπεται.
 
7. Δεν ισχύει ΚΑΜΙΑ κάρτα ελεύθερης εισόδου, εκτός των διαπιστεύσεων της Π.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ. και της Super League
 
8. Η είσοδος των ΑΜΕΑ θα γίνει από τη Θύρα 7 και τα συγκεκριμένα άτομα θα φιλοξενηθούν στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο μπροστά από την Θύρα 7.
 
Ευχαριστούμε εκ των προτέρων τους φιλάθλους μας για την συμπαράσταση και την βοήθειά τους.
 
Φίλαθλοι, προστατεύστε τον Π.Α.Ο.Κ.
 
ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ.».
 
Η ανακοίνωση των οπαδών: «Οι Σ.Φ. Π.Α.Ο.Κ. καλούν όλο τον κόσμο της ομάδας μας να παρευρεθεί στην πορεία αλληλεγγύης για τους αδίκως φυλακισμένους οπαδούς του Π.Α.Ο.Κ..
 
Θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση στις 16:00μ.μ. την Κυριακή 25/11 στην πλατεία Αριστοτέλους στο άγαλμα του Βενιζέλου και θα ακολουθήσει πορεία προς το γήπεδο της Τούμπας.
 
Καλούνται οι σύνδεσμοι της επαρχίας να σταθμεύσουν τα λεωφορεία τους στο κέντρο ώστε να ενώσουν τις φωνές τους με όλους τους υπόλοιπους.
 
Αμέσως μετά την λήξη του αγώνα με τον Ολυμπιακό θα ακολουθήσει μηχανοκίνητη πορεία προς τις φυλακές Διαβατών με σημείο εκκίνησης τον Σ.Φ. Π.Α.Ο.Κ. Τούμπας.
 
Η συνάντηση των συνδέσμων της επαρχίας στον Σ.Φ. Π.Α.Ο.Κ. Τριανδρίας ισχύει κανονικά με εκπροσώπηση κάθε συνδέσμου αυστηρά με ένα μέλος ώστε οι υπόλοιποι να συμμετάσχουν κανονικά στην πορεία».
 
Gazzetta.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου