Κυριακή, 11 Νοεμβρίου 2012

Δώνης: «Ηγέτης μας ο Δημήτρης…»


Στη νεανική εικόνα του ΠΑΟΚ, αλλά και στην εμβληματική φυσιογνωμία του Δημήτρη Σαλπιγγίδη στάθηκε ο Γιώργος Δώνης μετά τη νίκη επί του Πλατανιά.
Παράλληλα, ο τεχνικός του «Δικέφαλου» στη συνέντευξη Τύπου δεν παρέλειψε να αναφερθεί στον τραυματισμό του Γκαρσία, αλλά και στην ερχόμενη αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό.
  • Αναλυτικά οι δηλώσεις του Δώνη:
Τι πρέπει να κρατήσετε από τη σημερινή αναμέτρηση; Την εικόνα του Σαλπιγγίδη και τον ηγετικό ρόλο που είχε; Την χρησιμοποίηση έξι 19χρονών ποδοσφαιριστών που παρουσίασαν καλή εικόνα; Την αντίδραση της ομάδας παρά το χαμένο πέναλτι του Κλάους σε κομβικό σημείο;

«Και τα τρία στοιχεία. Χρησιμοποιήσαμε έξι παιδιά που από την αρχή του καλοκαιριού δούλεψαν πάρα πολύ σκληρά και δεν τους χάρισε κανένας την ευκαιρία που πήραν. 

Φανταστείτε πόσο δύσκολη θα ήταν η κατάσταση μετά από τις αλλαγές που κάναμε, αν αυτά τα παιδιά δεν μας έδιναν όλα αυτά τα αισιόδοξα στοιχεία. Για τον Δημήτρη, θέλουμε να είναι αυτή η ηγετική φυσιογνωμία για την ομάδα μας, είναι γεγονός πως βρίσκει ρυθμό στα τελευταία παιχνίδια, από το προηγούμενο έκανε κάποιες κινήσεις που θύμισαν τον καλό Σαλπιγγίδη και αυτό που θέλουμε είναι να έχει συνέχεια. 

Για το τρίτο κομμάτι, είναι πολύ σημαντικό πως παρουσιαστήκαμε καλύτεροι στο δεύτερο ημίχρονο, γιατί στο πρώτο ήμασταν καλοί ανά διαστήματα, παρά το χαμένο πέναλτι. Ήμασταν καλύτεροι, πιάσαμε καλό ρυθμό, δείξαμε χαρακτήρα και κερδίσαμε». 

OnSports.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου