Δευτέρα, 12 Νοεμβρίου 2012

Επεισοδιακή φιέστα για Φλουμινένσε (Video)

Το 4ο πρωτάθλημα στην ιστορία της Φλουμινένσε δεν πανηγυρίστηκε όπως θα ήθελαν οι φίλαθλοι που κατέκλυσαν το "Εστάδιο Μανοέλ Σβαρτς", οι οποίοι απόλαυσαν το τρόπαιο μόλις για 10 λεπτά.
  • Δείτε το Video

Η φιέστα στο Λαρανζέιρας από Footballista  

Η εκτός έδρας νίκη της "Φλου" επί της Παλμέιρας με 3-2 την έστεψε πρωταθλήτρια Βραζιλίας 3 αγωνιστικές πριν την ολοκλήρωση της σεζόν, ωστόσο η φιέστα αμαυρώθηκε από τον κακό προγραμματισμό των ιθυνόντων.

Χιλιάδες κόσμου κατέκλυσαν την έδρα του συλλόγου στο Λαρανζέιρας, πανηγυρίζοντας για αυτήν την επιτυχία και γρήγορα ο ενθουσιασμός μεταφέρθηκε κι εντός αγωνιστικού χώρου.


Οι ώρες περνούσαν και ο κόσμος ήταν ανυπόμονος. Ο συνωστισμός προκάλεσε και φαινόμενα ασφυξίας και πολλοί φίλαθλοι λιποθύμησαν. Δεν έλειψαν και οι αποδοκιμασίες κάθε φορά που από τα μεγάφωνα γινόταν ενημέρωση πως οι πρωταθλητές πλησίαζαν στο γήπεδο.


Η αποστολή της ομάδας έφτασε από το Σάο Πάουλο στο Ρίο ντε Ζανέιρο μετά από 7 ώρες, αλλά μόνο ορισμένοι παίκτες έκαναν την εμφάνισή τους στο γήπεδο της Φλουμινένσε, υπό το φόβο εκτρόπων λόγω υπέρμετρου ενθουσιασμού.

Ο "χρυσός σκόρερ" Φρεδ και οι Τιάγκο Νέβες, Γκουμ, Λεάντρο Εουζέμπιο, Ζεάν, Ρικάρντο Μπέρνα, Μάρκος Ζούνιιορ και Ματέους Καρβάλιο εμφανίστηκαν στις εξέδρες του γηπέδου, αλλά έφυγαν μετά από 10 λεπτά για την αποφυγή κομφουζίου. 

Οι Φρεδ και Γκουμ, μάλιστα, μοίρασαν δώρα στους παρευρισκόμενους, αλλά η έλλειψη υπαλλήλων ασφαλείας τους ανάγκασε να είναι συγκρατημένοι στις εκδηλώσεις τους.


Contra.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου