Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2013

Αντιστροφή κλίματος θέλει ο Δώνης

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ μίλησε στους ποδοσφαιριστές του και τους ζήτησε να νικήσουν την Καλλιθέα προκειμένου να αντιστρέψουν το κλίμα που επικρατεί στην ομάδα μετά την ήττα στην Τρίπολη.


Το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ δεν κατάφερε να αποφύγει την ήττα κόντρα στον Αστέρα και για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι δεν είχε καλή εικόνα, μόνο απαρατήρητο δεν πέρασε. Πρώτος από όλους ο Γιώργος Δώνης έχει καταλάβει πως κάτι πρέπει να αλλάξει στην ομάδα του και ο επαναληπτικός με την Καλλιθέα για το Κύπελλο, την Πέμπτη (24/01), γίνεται ματς κομβικής σημασίας για τον «δικέφαλο του Βορρά».

«Πρέπει οπωσδήποτε να πάρουμε την πρόκριση με την Καλλιθέα. Είναι κάτι που το αξίζουμε και πρέπει να το πετύχουμε, για να αλλάξουμε το κλίμα. Κάνουμε μεγάλη προσπάθεια, συνεχίζουμε κάθε μέρα τη δουλειά και πάμε για τον σημαντικό αγώνα της Πέμπτης», είπε στους ποδοσφαιριστές του Γιώργος Δώνης την Κυριακή (20/01).

Από εκεί και πέρα, ο Έλληνας τεχνικός θα έχει στη διάθεσή του τον Κώστα Κατσουράνη ο οποίος αποδείχθηκε πως δεν έχει κάτι σοβαρό, ενώ αντίθετα εκτός θα είναι ο Δημήτρης Πέλκας ο οποίος σήμερα (21/01) θα εξεταστεί για να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος που αντιμετωπίζει.

OnSports.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου