Δευτέρα, 6 Μαΐου 2013

Προπονητής και στον ορίζοντα... ενίσχυση!

Τη στιγμή που ο θόρυβος από το «επεισοδιακό» διαζύγιο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ με τον Γιώργο Δώνη έχει αρχίσει να μειώνεται και να παίρνει το δρόμο της αθλητικής και όχι μόνο, δικαιοσύνης, στην ομάδα της Θεσσαλονίκης στρέφουν το ενδιαφέρον αποκλειστικά και μόνο στην επόμενη μέρα.


Σε πρώτο πλάνο ο νέος προπονητής, αφού η εντολή του Ιβάν Σαββίδη στα στελέχη της ΠΑΕ και τους συνεργάτες του ήταν σαφής, ώστε να επιλεγεί ο πλέον κατάλληλος για να σηκώσει το ειδικό βάρος... πρωταθλητισμού που θέλει ο ίδιος να βάλει πάνω στην επένδυσή του στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ.
Το προφίλ που πρέπει να έχει ο διάδοχος του Γιώργου Δώνη δεν έχει καμία απολύτως σχέση με αυτό του Ελληνα τεχνικού, για πολλούς και διάφορους λόγους, με πιο σημαντικό αυτόν της κυρίαρχης προσωπικότητας που πρέπει να διαθέτει ο «εκλεκτός», προκειμένου να είναι το απόλυτο αφεντικό στα αποδυτήρια και να εμπνέει το σεβασμό σε όλα τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος.
Παράλληλα, όμως, με τις κινήσεις του Τσιστιακόφ και του Βρύζα για την πρόσληψη νέου προπονητή, συνεχίζονται και επαφές με στόχο την ενίσχυση της ομάδας, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι ο ΠΑΟΚ έχει χαράξει τη στρατηγική, η οποία -βέβαια- θα τύχει της σχετικής αποδοχής ή ακόμα και περαιτέρω βελτίωσης από το νέο προπονητή.
Ενας παίκτης που θα αγωνίζεται ως επιθετικός χαφ μοιάζει να βρίσκεται πιο κοντά από οποιαδήποτε άλλη περίπτωση, στο να γίνει κάτοικος Τούμπας, ακόμα και πριν από την επισημοποίηση της συμφωνίας με τον νέο προπονητή. 

Αλλωστε, είναι αρκετά πιθανό, ο «εκλεκτός» του Ιβάν Σαββίδη και των συνεργατών του να έχει εντοπιστεί και σε περίπτωση που λόγω υποχρεώσεων με άλλη ομάδα δεν μπορεί να αναλάβει άμεσα τα καθήκοντά του, να λειτουργεί... αθόρυβα και σε απόλυτη συνεργασία με τους διοικουντες για την επόμενη μέρα στο δικέφαλο της Θεσσαλονίκης.
Και αυτό είναι κάτι που λογικά θα διαπιστωθεί σύντομα...

OnSports.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου