Κυριακή 14 Ιουλίου 2013

Σαβιόλα και αμυντικός χαφ

Το κόλπο γκρόσο με την απόκτηση του Χαβιέρ Σαβιόλα φαίνεται πως πάει να κάνει ο Ολυμπιακός, που παράλληλα αναζητά μία ποιοτική λύση στη θέση του αμυντικού χαφ


Με τον Ραφίκ Τζεμπούρ να βρίσκεται με το ενάμιση πόδι μακριά από τον "Καραϊσκάκης" και τον Τζαμέλ Αμπντούν να ενδιαφέρει αρκετούς συλλόγους από το εξωτερικό, είναι λογικό πως στον Ολυμπιακό μαγειρεύουν πριν... πεινάσουν.
Έτσι δημοσιεύματα σε Ελλάδα και εξωτερικό θέλουν τους πρωταθλητές Ελλάδας να εξετάζουν σοβαρά την περίπτωση του Χαβιέρ Σαβιόλα.

Ο 31άχρονος επιθετικός, το όνομα του οποίου αποτελεί... παράδοση τα τελευταία 4-5 χρόνια και ειδικά το καλοκαίρι, έχει προταθεί στους ερυθρόλευκους που φαίνεται πως τον έχουν τοποθετήσει ψηλά στη λίστα τους.

Δεν αποκλείεται λοιπόν με το ξεκίνημα της νέας εβδομάδας να γίνουν κάποιες επαφές και ο Αργεντινός ποδοσφαιριστής να κλείσει στον Ολυμπιακό.
Μην ξεχνάμε πως από την πλευρά των πρωταθλητών έχει ξεκαθαριστεί πως όποιος φύγει θα έρθει ακόμα καλύτερος παίκτης στη θέση του!

Τέλος κινήσεις γίνονται και για τον αμυντικό μέσο, αφού ο Μίτσελ έχει ζητήσει την απόκτηση ενός τέτοιου ποδοσφαιριστή και μάλιστα άμεσα.
 
 Sport24.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου