Πέμπτη 28 Ιουνίου 2012

Στην Γκλάντμπαχ ο Άλβαρο Ντομίνγκεθ

Την απόκτηση του Άλβαρο Ντομίνγκεθ, ο οποίος υπέγραψε πενταετές συμβόλαιο, ανακοίνωσε η Γκλάντμπαχ. "Υπερήφανοι που θα τον έχουμε" είπε ο αθλητικός διευθυντής της γερμανικής ομάδας.


Στο πρόσωπο του Άλβαρο Ντομίνγκεθ βρήκαν οι άνθρωποι της Μπορούσια Γκλάντμπαχ τον αντικαταστάτη του Ντάντε.
Ο Βραζιλιάνος από την επόμενη σεζόν θα αγωνίζεται στην Μπάγερν Μονάχου και τη θέση του στα "πουλάρια" θα πάρει ο Ισπανός.

Ο 23χρονος τις τελευταίες τρεις σεζόν ήταν από τα βασικά γρανάζια της μηχανής της Ατλέτικο Μαδρίτης και είχε κατακτήσει με αυτή δύο Γιουρόπα Λιγκ. Ωστόσο, οι Μαδριλένοι δε δίστασαν να τον παραχωρήσουν, χωρίς να έχει γίνει γνωστό το ποσό που μπήκε στα ταμεία του συλλόγου.

Τέλος, για τον Ντομίνγκεθ, ο οποίος υπέγραψε πενταετές συμβόλαιο, ο Μαξ Έμπερλ, αθλητικός διευθυντής της Γκλάντμπαχ, σχολίασε:  

"Ο Άλβαρο Ντομίνγκεθ ήταν η πρώτη μας επιλογή για την άμυνα, όπου ψάχναμε έναν παίκτη μετά την πώληση του Ντάντε στην Μπάγερν Μονάχου. Ήταν βασικός στην Ατλέτικο Μαδρίτης, η οποία πήρε το Γιουρόπα Λιγκ το 2010 και το 2012, ενώ πρόσφατα έγινε και διεθνής με την Ισπανία. Είμαστε περήφανοι που θα τον έχουμε στην Μπορούσια".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου