Δευτέρα, 28 Ιανουαρίου 2013

"Έτοιμος όποτε μου το ζητήσουν"

Ο Κριστόφ Βαζέχα μίλησε για τις φήμες που τον θέλουν να αναλαμβάνει τον Παναθηναϊκό, λέγοντας πως είναι έτοιμος όποτε του ζητηθεί.


"Μου τηλεφωνούν δημοσιογράφοι και με ρωτούν. Μέχρι τώρα κανείς δεν έχει έρθει σε επαφή μαζί μου επίσημα για αυτό το πράγμα, αλλά μου έρχονται πληροφορίες πως είμαι μεταξύ των υποψηφίων για τη θέση.

Με χαροποιεί που η ομάδα μου με θυμάται. Πριν τρία χρόνια είχα δουλέψει σαν βοηθός του Νίκου Νιόπλια, όταν είχαμε κατακτήσει το νταμπλ", είπε αρχικά σε πολωνικά ΜΜΕ.

Για τις αντιδράσεις του κόσμου, είπε: "Ο κόσμος με σταματά στο δρόμο και με ρωτά πότε θα αναλάβω. Αν μου προταθεί να αναλάβω την ομάδα, θα το δεχτώ χωρίς να διστάσω. Δεν μπορείς να πεις όχι σε μια τέτοια ομάδα. Όμως ο ρόλος του βοηθού δεν με ενδιαφέρει.

Θέλω να δουλέψω σαν πρώτος προπονητής. Ξέρω καλά την κατάσταση στην ομάδα. Έχω αγωνιστεί επί σειρά ετών στον Παναθηναϊκό και θα ήθελα να ανοίξω ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή μου".

Για την εικόνα του Παναθηναϊκού δήλωσε: "Ο Παναθηναϊκός κάνει κακή πορεία στο πρωτάθλημα και αποκλείστηκε στο Κύπελλο από τον Πλατανιά. Στόχος είναι να μπει στην πεντάδα για να βγει στην Ευρώπη. Είναι πιθανό να υπάρξει αλλαγή προπονητή μέσα στην επόμενη εβδομάδα". 

Sport24.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου