Τετάρτη 18 Απριλίου 2012

Αισιόδοξος ο Μουρίνιο, "καρφιά" για Γκουαρδιόλα!


  - Ο Ζοζέ Μουρίνιο δήλωσε ότι το πρώτο γκολ της Μπάγερν ήταν οφσάιντ αλλά εξέφρασε την πίστη ότι η Ρεάλ θα κάνει την ανατροπή στη ρεβάνς, ενώ δεν ξέχασε και τον... Γουαρδιόλα ενόψει Clásico.

  
"Έτσι είναι το ποδόσφαιρο, όποιος βάζει γκολ νικάει και εμένα δεν με νοιάζει αν σκοράρεις στο 90ο λεπτό ή και αργότερα. Αυτό που έχει σημασία είναι ποιος στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα.
Δεν θεωρώ ότι ήταν άσχημο αποτέλεσμα καθώς δεν μας υποχρεώνει να κάνουμε κάποια ιστορική ανατροπή στη ρεβάνς. Μπορούμε να περάσουμε με ένα νορμάλ αποτέλεσμα, νικώντας 1-0 ή 2-0.

---------------------------------

 - Φυσικά, ο "special one" δεν θα μπορούσε να μην κάνει αναφορά στο μεγάλο ντέρμπι πρωταθλήματος απέναντι στη Μπαρτσελόνα στο "Καμπ Νόου" (21/4), αφήνοντας τη γνωστή του σπόντα για τον Γουαρδιόλα.

  
"Έχουν δει όλοι τη φόρμα που είναι οι παίκτες μου. Είναι όμως λογικό μερικοί παίκτες, σε αυτό το σημείο της σεζόν, τον Απρίλιο, να μην είναι στο τοπ της φόρμας τους. Πιστεύω ότι είμαστε πάντως έτοιμοι για το πιο κομβικό σημείο της σεζόν.
Αν έχω να πω κάτι στον Γουαρδιόλα; Δεν έχω να του πω κάτι. Είναι ένας έξυπνος άνθρωπος και ξέρει πως να κερδίζει πάρα πολλά παιχνίδια στο πρωτάθλημα και στο Τσάμπιονς Λιγκ. Ξέρει πως να το κάνει με τέλειο τρόπο..."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου