Τετάρτη 18 Απριλίου 2012

Μένει η τιμωρία του Άρη

"Την κατακύρωση του αγώνα υπέρ του Αστέρα Τρίπολης και την αφαίρεση τριών βαθμών βαθμών απ' τον Άρη, όπως αρχικά είχε επιβληθεί αποφάσισε η Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ!"


Σήμερα εκδικάστηκε η έφεση του ποδοσφαιρικού εισαγγελέα, Παναγιώτη Καρρά για την ανατροπή της απόφασης προέβλεπε την συνέχιση της αναμέτρησης του Άρη με τον Αστέρα Τρίπολης, αφήνοντας μόνο την ποινή της μίας αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών και το χρηματικό πρόστιμο.
Ουσιαστικά η έγινε δεκτή η έφεση του κ.Καρρά, αφού Πειθαρχική Επιτροπή της Σούπερ Λιγκ απορρίπτοντας ουσιαστικά την ένσταση των «κιτρίνων», τους επιβάλει ποινή αφαίρεσης τριών βαθμών, κατακυρώνει το παιχνίδι υπέρ των Αρκάδων, παράλληλα εξακολουθεί να υφίσταται η μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών, καθώς επίσης και το πρόστιμο ύψους 40.000 ευρώ.
Πρακτικά λοιπόν αυτό σημαίνει ότι η αναμέτρηση με τον Κέρκυρα την τελευταία αγωνιστική του φετινού πρωταθλήματος θα διεξαχθεί χωρίς την παρουσία φιλάθλων, ενώ πλέον κάνουν... περίπατο και τα όποια όνειρα για την κατάκτηση της 6η θέσης, που δυνητικά μπορούσε να προσφέρει κι ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου