Δευτέρα 28 Μαΐου 2012

Η 23άδα της Εθνικής Ισπανίας

Ο Βιθέντε Ντελ Μπόσκε ανακοίνωσε τους 23 παίκτες που θα εκπροσωπήσουν την Εθνική Ισπανίας στο Euro 2012. Μέσα στη λίστα ο Νεγρέδο, εκτός οι Σολδάδο και Αντριάν.


Εκπλήξεις επιφύλασσε ο Βιθέντε Ντελ Μπόσκε κατά την ανακοίνωση της αποστολή της πρωταθλήτριας Ευρώπης και κόσμου ενόψει του 14ου Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

Ο 61χρονος τεχνικός συμπεριέλαβε στη λίστα με τους 23 "εκλεκτούς" τον επιθετικό της Σεβίλλης, Άλβαρο Νεγρέδο, αφήνοντας εκτός το "κανόνι" της  Βαλένθια, Ρομπέρτο Σολδάδο, ενώ ούτε ο Αντριάν σκόραρε στο σαββατιάτικο φιλικό κόντρα στη Σερβία θα πραγματοποιήσει τελικά το ταξίδι για τα γήπεδα Πολωνίας/Ουκρανίας.

Ο Πέδρο κατάφερε να μπει στη λίστα του Ντελ Μπόσκε χάρη στο εξαιρετικό του φίνις στο πρωτάθλημα, ο Αλμπιόλ πήρε τη θέση του τραυματία (και μεγάλου απόντα μαζί με τον Νταβίδ Βίγια) Πουγιόλ, ενώ ο Χουανφράν προτιμήθηκε αντί του Ιραόλα.

Να σημειωθεί ότι η "φούρια ρόχα" βρίσκεται στον 3ο όμιλο της τελικής φάσης του Euro 2012, έχοντας μαζί της Ιταλία, Ιρλανδία και Κροατία. 
  • Η 23άδα της Εθνικής Ισπανίας:
  • Τερματοφύλακες: Κασίγιας (Ρεάλ Μαδρίτης), Βαλντές (Μπαρτσελόνα), Ρέινα (Λίβερπουλ)
  • Αμυντικοί: Αρμπελόα (Ρεάλ Μαδρίτης), Χουανφράν (Ατλέτικο Μαδρίτης), Ράμος (Ρεάλ Μαδρίτης), Πικέ (Μπαρτσελόνα), Αλμπιόλ (Ρεάλ Μαδρίτης), Χάβι Μαρτίνεθ (Αθλέτικ Μπιλμπάο), Ζόρντι Άλμπα (Βαλένθια)
  • Μέσοι: Μπουσκέτς (Μπαρτσελόνα), Τσάμπι Αλόνσο (Ρεάλ Μαδρίτης), Τσάβι (Μπαρτσελόνα), Ινιέστα (Μπαρτσελόνα), Καθόρλα (Μάλαγα), Σίλβα (Μάντσεστερ Σίτι), Μάτα (Τσέλσι), Φάμπρεγας (Μπαρτσελόνα), Πέδρο (Μπαρτσελόνα), Νάβας (Σεβίλλη)
  • Επιθετικοί: Γιορέντε (Αθλέτικ Μπιλμπάο), Τόρες (Τσέλσι), Νεγρέδο (Σεβίλλη)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου