Παρασκευή 11 Μαΐου 2012

Με 8 γκολ στους "8" η Σάντος

Η Σάντος... διέλυσε με 8-0 την Μπολίβαρ και προκρίθηκε στους "8" του Copa Libertadores, όπου πέρασαν επίσης με ανατροπές Φλουμινένσε και Ουνιβερσιδάδ. Γκολάρα με "τακουνάκι" ο Γκάνσο, ενώ ο Νεϊμάρ πέτυχε δύο και έκανε πάλι μαγικά! Δείτε τα ζευγάρια των προημιτελικών..


Επίδειξη δύναμης έκανε η Σάντος, καθώς νίκησε 8-0 την Μπολίβαρ στο "Vila Belmiro" του Σάο Πάουλο και προκρίθηκε φυσικά στα προημιτελικά του Copa Libertadores.


Από δύο γκολ πέτυχαν οι Ελάνο, Νεϊμάρ και Γκάνσο και από ένα Αλάν Καρντέκ και Μπόργκες, ενώ το 5ο ήταν αυτογκόλ του Χουάν Βαλβέρδε, αλλά τελικά χρεώθηκε στον Νεϊμάρ.


Το ωραιότερο γκολ στην αναμέτρηση ήταν το 1ο του Γκάνσο με φανταστικό "τακουνάκι", ενώ το δεύτερό του το πέτυχε με απευθείας εκτέλεση φάουλ.


Θυμίζουμε ότι η Σάντος, η οποία είναι κάτοχος του τροπαίου, είχε χάσει με 1-2 στο πρώτο ματς στην Βολιβία, ενώ στους "8" θα αντιμετωπίσει την Βέλες Σάρσφιλντ, με τον νικητή εν συνεχεία να αντιμετωπίζει στον ημιτελικό Κορίνθιανς ή Βάσκο ντα Γκάμα.


Όσον αφορά στον Νεϊμάρ, μπορεί το πρώτο του γκολ να ήταν με πέναλτι (με show στην εκτέλεση) και το δεύτερο να μην έπρεπε ίσως να χρεωθεί σε αυτόν, έκανε όμως πολλά... μαγικά. Πάρτε μια γεύση στο video που ακολουθεί...



Με ανατροπές Φλου και Ουνιβερσιδάδ

Τις δύο τελευταίες θέσεις χρονικά στα προημιτελικά πήραν οι Φλουμινένσε και Ουνιβερσιδάδ και Τσίλε, μετά από συναρπαστικά ματς.

Η Φλουμινένσε είχε πάρει 0-0 από την Ιντερνασιονάλ στο Πόρτο Αλέγκρε, βρέθηκε να χάνει όμως με το γκολ του Λεάντρο Νταμιάο στο 14', αλλά στο 16' απάντησε ο Λεάντρο Εουζέμπιο και την ανατροπή ολοκλήρωσε ο Φρεντ στο 45'+1, χαρίζοντας την πρόκριση για την "Φλου" στον βραζιλιάνικο εμφύλιο.

Η Ουνιβερσιδάδ ντε Τσίλε από την άλλη μπορεί να μην έκανε ανατροπή στο ματς της Χιλής, έκανε όμως συνολικά, καθώς είχε χάσει με 1-4 στο Εκουαδόρ από την Ντεπορτίβο Κίτο, αλλά την νίκησε με 6-0 στην ρεβάνς.

Η Φλουμινένσε στα προημιτελικά θα αντιμετωπίσει την Μπόκα Τζούνιορς, κάτι που είχε γίνει και τους ομίλους, ενώ ο νικητής στα ημιτελικά θα παίξει με Ουνιβερσιδάδ ντε Τσίλε ή Λιμπερτάδ (Παραγουάη).

Αναλυτικά τα ζευγάρια των προημιτελικών:
  • Φλουμινένσε - Μπόκα Τζούνιορς
  • Ουνιβερσιδάδ ντε Τσίλε - Λιμπερτάδ
  • Κορίνθιανς - Βάσκο ντα Γκάμα
  • Σάντος - Βέλες Σάρσφιλντ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου