Παρασκευή, 11 Μαΐου 2012

Νέο βραβείο για Βέλλιο

Ο Απόστολος Βέλλιος αναδείχτηκε, μέσω ψηφοφορίας που έκανε ο ίδιος ο σύλλογος, ο καλύτερος νέος παίκτης της χρονιάς της Έβερτον.


Το ένα μετά το άλλο παίρνει τα βραβεία ο Απόστολος Βέλλιος.

Η φετινή σεζόν, η πρώτη του ολοκληρωμένη στην Πρέμιερ Λιγκ, ήταν άκρως επιτυχημένη και αυτό αποδείχτηκε για μία ακόμη φορά.

Οι αγγλικές ομάδες στο τέλος κάθε σεζόν δίνουν κάποια βραβεία και σε αυτό το πλαίσιο χθες τα μεσάνυχτα ο Έλληνας άσος αναδείχτηκε καλύτερος νέος παίκτης της χρονιάς μέσω ανοιχτής ψηφοφορίας της επίσημης ιστοσελίδας του συλλόγου.

Ο ίδιος λίγο μετά την τιμητική διάκριση δήλωσε: "Περνάω πολύ καλά εδώ και νιώθω αρκετά άνετα. Οι παίκτες και ο προπονητής είναι πραγματικά καλοί μαζί μου, επομένως, πρέπει να τους ευχαριστήσω τόσο αυτούς όσο και την οικογένειά μου. Όταν κοιτάω τους άλλους παίκτες που έχουν πάρει το βραβείο παλαιότερα είμαι πραγματικά χαρούμενος και ελπίζω πως θα συνεχίσω να βελτιώνομαι στην Έβερτον".

Τέλος, οι συγκεκριμένες διακρίσεις είναι πολύ σημαντικές, αν αναλογιστεί κανείς πως τα "ζαχαρωτά" είναι μία ομάδα που δουλεύουν με πολλούς νεαρούς ποδοσφαιριστές και ο ανταγωνισμός για τον Βέλλιο ήταν ιδιαίτερα υψηλός.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου