Πέμπτη 17 Μαΐου 2012

Στα πλέι οφ... δεν συγκρατεί τα νεύρα του ο Πάμπλο Γκαρσία

Το διάστημα από την τελευταία κόκκινη του Πάμπλο Γκαρσία, η ΑΕΚ που τον... εκνευρίζει και η συγκεκριμένη φάση του πρωταθλήματος που δεν πάει στον Ουρουγουανό όσον αφορά τις κάρτες. Διαβάστε αναλυτικα...


Η αποβολή του Πάμπλο Γκαρσία σίγουρα αποδυνάμωσε τον ΠΑΟΚ στο ματς με την ΑΕΚ και έπαιξε ρόλο ώστε το έργο της "Ενωσης" να γίνει ευκολότερο.

Ο Ουρουγουανός δεν συγκράτησε τα νεύρα του στο ματς της Τετάρτης (16/5), υπήρχαν διάφορες... κοκορομαχίες με τον Βάργκας κατά την διάρκεια του αγώνα και ο έμπειρος μέσος του "Δικεφάλου" "πλήρωσε" τον εκνευρισμό του (ίσως θα έπρεπε να αντικατασταθεί από τον Λάσλο Μπόλονι πριν γίνει το... κακό), τον οποίο κατά καιρούς σε διάφορα παιχνίδια είναι φανερό πως προσπαθεί να τον "θάψει" και μάλιστα τα καταφέρνει.

Δεν το κατάφερε, όμως, κόντρα στην ΑΕΚ και αποβλήθηκε με αποτέλεσμα να δεχτεί κόκκινη μετά από έναν χρόνο. Τελευταία ήταν αυτή πάλι κόντρα στην ΑΕΚ (2-1 στην Τούμπα) για την περσινή σεζόν, στις 18 Μαΐου του 2011.

Ήταν η φάση στην οποία ο Γκαρσία χτύπησε τον Μίτσελ στο φινάλε του ματς και στην συνέχεια είδε την κόκκινη κάρτα σε ένα παιχνίδι μάλιστα που είχε πιάσει εξαιρετική απόδοση. Και ήταν αυτός που ισοφάρισε την "Ενωση" με απευθείας εκτέλεση φάουλ, όμως, όπως και φέτος, έτσι και πέρυσι δεν κατάφερε σε ματς με την ΑΕΚ να αποφύγει την αποβολή.

Πάντως τα πλέι οφ, γενικώς φαίνεται να μην... πάνε στον Ουρουγουανό όσον αφορά τις κάρτες. Αυτό γιατί συνολικά έχει δεχτεί τρεις κόκκινες στην συγκεκριμένη φάση του πρωταθλήματος από τις πέντε (οι άλλες δύο είναι με Ολυμπιακό και Θρασύβουλο) που έχει δεχτεί σε όλα τα ματς της Σούπερ Λίγκας στην θητεία του στον ΠΑΟΚ. Οι δύο, όπως αναφέραμε παραπάνω ήταν με την "Ενωση", ενώ η πρώτη για τα πλέι οφ ήταν την σεζόν 2008-09 όταν ο Κάκος τον απέβαλε μετά από χτύπημα στον Σιμάο στο ματς με τον Παναθηναικό στην Τούμπα (0-1).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου