Δευτέρα 13 Αυγούστου 2012

Επιβεβαιώνει η Γιουβέντους για Γιορέντε

Η διοίκηση της Γιουβέντους επιβεβαίωσε ότι βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με την Αθλέτικ Μπιλμπάο για την απόκτηση του Φερνάντο Γιορέντε.


Ο Βάσκος επιθετικός μπήκε στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του με τη φιναλίστ του περυσινού Europa League, ωστόσο δεν προτίθεται να το ανανεώσει, αφού σύμφωνα με τα ισπανικά δημοσιεύματα είναι δυσαρεστημένος με τον Μαρσέλο Μπιέλσα.

Ο τελευταίος δήλωσε πρόσφατα ότι επιθυμεί "το καλύτερο για την ομάδα και τον παίκτη", κάτι που σημαίνει ότι η Αθλέτικ θα προσπαθήσει να τον "μοσχοπουλήσει", καθώς αν παραμείνει και τη νέα σεζόν ο σύλλογος δεν θα βγει κερδισμένος οικονομικά.

Μετά την αποτυχία προσέγγισης των Ρόμπιν φαν Πέρσι, Γκονσάλο Ιγκουαΐν, Λουίς Σουάρες και Στέβαν Γιόβετιτς, η Γιουβέντους είναι διατεθειμένη να καταβάλει ένα ποσό της τάξης των 20 εκ. ευρώ για να αποκτήσει τον 27χρονο άσο.

Παρόλα αυτά, σύμφωνα με τον τεχνικό διευθυντή των "μπιανκονέρι" Μπέπε Μαρότα, οι διαπραγματεύσεις με την ομάδα του Μπιλμπάο κάθε άλλο παρά εύκολες είναι επειδή η τελευταία δεν θέλει να τον πουλήσει.

Εξάλλου, η ισπανική "AS" αναφέρει ότι ενδιαφέρον για τον Γιορέντε έχει εκδηλώσει και η Τότεναμ, η αλήθεια όμως είναι πως ο παίκτης ενδιαφέρεται να αγωνιστεί σε ομάδα επιπέδου Champions League.

Πηγή:  Contra.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου