Πέμπτη 17 Μαΐου 2012

Προς ναυάγιο οι διαπραγματεύσεις με Φαν Πέρσι

Σε αδιέξοδο βρίσκονται οι διαπραγματεύσεις της Άρσεναλ με τον Ρόμπιν Φαν Πέρσι. Μπάσιμο της Μάντσεστερ Σίτι για την απόκτηση του.


Το συμβόλαιο του 28χρονου Ολλανδού αρχηγού της Άρσεναλ ολοκληρώνεται το επόμενο καλοκαίρι, κάτι που σημαίνει πως σε επτά μήνες από τώρα μπορεί να υπογράψει ως ελεύθερος επαγγελματίας.

Υπάρχει κι άλλο ένα σενάριο όμως που θέλει τον Φαν Πέρσι να κάνει χρήση του νέου κανονισμού της FIFA, που λέει πως μπορεί να εξαγοράσει τον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του! 

Τα σενάρια αυτά ξεκίνησαν από τη στιγμή που οι διαπραγματεύσεις της Άρσεναλ με τον ποδοσφαιριστή κόλλησαν στο οικονομικό και μάλιστα στην Αγγλία αναφέρουν πως θα αργήσουν να μιλήσουν και πάλι. 

Ήδη η Μάντσεστερ Σίτι ετοιμάζεται για... μπάσιμο στον Ολλανδό άσο, προσφέροντας του συμβόλαιο με περισσότερες από 180.000 ευρώ την εβδομάδα! 

Η πρόταση των κανονιέρηδων ήταν, σύμφωνα με τους Άγγλους, 160.000 ευρώ την εβδομάδα, ένα ποσό που όπως φαίνεται δεν καλύπτει τον Φαν Πέρσι.
  •  Περιμένει...
Ο παίκτες βέβαια αφήνει να εννοηθεί πως περιμένει να δει τις κινήσεις της  Άρσεναλ στο μεταγραφικό παζάρι το καλοκαιριού, έτσι ώστε να μπει στο κόλπο διεκδίκησης τίτλων, μιας κι έχει να πανηγυρίσει επιτυχία εδώ και 7 χρόνια!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου