Κυριακή 13 Μαΐου 2012

Ο Φερέιρα "αλλάζει" την ενδεκάδα

Οι Καραγκούνης και Τοτσέ ετοιμάζονται να πάρουν φανέλα βασικού κόντρα στον ΠΑΟΚ, αφήνοντας στον πάγκο τους Κατσουράνη και Κλέιτον.


Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα δεν άνοιξε τα χαρτιά του στην προπόνηση του Σαββάτου, όμως όπως όλα δείχνουν, στην αναμέτρηση του ΟΑΚΑ με τον ΠΑΟΚ (19:15, NOVA, live από το Sport24.gr) θα κάνει δύο τουλάχιστον αλλαγές στην ενδεκάδα σε σύγκριση με τον αγώνα των δύο ομάδων στην Τούμπα την περασμένη Πέμπτη.


Συγκεκριμένα, οι Κατσουράνης και ο Κλέιτον αναμένεται να καθίσουν στον πάγκο γιατί δεν βρίσκονται και στην καλύτερη αγωνιστική κατάσταση το τελευταίο διάστημα και τις θέσεις τους στην ενδεκάδα αναμένεται να πάρουν οι Καραγκούνης και Τοτσέ.


Πιο αναλυτικά: ο Παναθηναϊκός αναμένεται αγωνιστεί κόντρα στον "Δικέφαλο του Βορρά" με τον Καρνέζη κάτω από την εστία, τους Μπουμσόνγκ και Σαριέγκι στο κέντρο της άμυνας, ενώ Μαρίνος και Καντέ θα παίξουν δεξιά και αριστερά αντίστοιχα.

Την τριάδα στα χαφ θα απαρτίζουν οι Σιμάο, Ζέκα και Καραγκούνης, ενώ μπροστά τους θα είναι οι Κουίνσι, Χριστοδουλόπουλος (άκρα) και Τοτσέ (στην κορυφή της επίθεσης).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου