Κυριακή 13 Μαΐου 2012

Οι "καυτές" στιγμές του Ρονάλντο με την Ιρίνα Σάικ!

Το τουρνουά Masters της Μαδρίτης απέκτησε εντυπωσιακή λάμψη και εκτός κορτ, χάρη στα τρυφερά ενστανταντέ που χάρισαν στο κοινό οι Κριστιάνο Ρονάλντο και Ιρίνα Σάικ. Δείτε τους μέσα από φωτογραφίες!


Η ποδοσφαιρική ομάδα της Ρεάλ Μαδρίτης δίνει δυναμικό παρών σχεδόν κάθε χρόνο στο ATP Men's Madrid Open Tennis Tournament και δεν θα μπορούσε να απουσιάσει ούτε από το φετινό τουρνουά.

Οι Σέρχιο Ράμος, Ρικάρντο Καρβάλιο, Τσάμπι Αλόνσο, Άλβαρο Αρμπελόα ήταν μερικοί μόνο από τους άσους της "βασίλισσας" που βρέθηκαν στις εξέδρες κατά τη διάρκεια του Masters (Φέντερερ και Μπέρντιχ αποτελούν το ζευγάρι του τελικού), όμως το σίγουρο ότι όλοι τους επισκιάστηκαν από το λαμπερό ζευγάρι Ρονάλντο-Σάικ.

Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ της Ρεάλ και η Ρωσίδα μοντέλο έκαναν μία από τις ελάχιστες κοινές δημόσιες εμφανίσεις τους τα τελευταία δύο χρόνια που είναι μαζί, ωστόσο έδειξαν να μην επηρεάζονται καθόλου από τα φλας που έστραφταν γύρω τους και τις αμέτρητες τηλεοπτικές κάμερες.

Το ζευγάρι βρέθηκε στην αναμέτρηση Τζόκοβιτς-Τιπσάρεβιτς αλλά και Φέντερερ-Τιπσάρεβιτς, με την διάθεσή τους να βρίσκεται στα ύψη και τον φωτογραφικό φακό να μην... χορταίνει να τους απαθανατίζει σε άκρως τρυφερές στιγμές.




 

Football Sports HD

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου