Πέμπτη 24 Μαΐου 2012

Σφήνα της Γιουβέντους για Ντρογκμπά!

Η Γιουβέντους κάνει την ύστατη προσπάθεια για να "αρπάξει" τον Ντιντιέ Ντρογκμπά μέσα από τα χέρια της Σανγκάη Σενχούα. Δείτε τι προσφέρει στον Ιβοριανό φορ.


Μετά από οκτώ χρόνια λαμπρής παρουσίας στην Τσέλσι που ολοκληρώθηκε με τον πλέον ονειρεμένο τρόπο, την κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ με τη δική του υπογραφή, ο Ντιντιέ Ντρογκμπά αποχαιρέτησε επίσημα τους Λονδρέζους και πλέον αναζητά τη νέα ποδοσφαιρική του στέγη για να ολοκληρώσει την καριέρα του.

Αυτή θα είναι κατά πάσα πιθανότητα η Σανγκάη Σενχούα στην οποία αγωνίζεται ήδη από την περασμένη σεζόν ο άλλοτε συμπαίκτης του στην Τσέλσι, Νικολά Ανελκά, όμως το ρεπορτάζ των τελευταίων ωρών από το Νησί θέλει έναν μεγάλο ευρωπαϊκό σύλλογο να μπαίνει εμπόδιο στα φιλόδοξα σχέδια των Κινέζων.


Σύμφωνα με την εφημερίδα "Sun", η Γιουβέντους εμφανίζεται διατεθειμένη να κάνει το "κόλπο γκρόσο" και να αποκτήσει τον Ντρογκμπά, προσφέροντάς του διετές συμβόλαιο συνεργασίας με 80.000 λίρες εβδομαδιαίες αποδοχές.

Το ίδιο μέσο προσθέτει ότι οι "μπιανκονέρι" δεν μπορούν με τίποτα να συναγωνιστούν την πρόταση των 10.000.000 λιρών (ετησίως) της Σανγκάη Σενχούα ωστόσο θα προσπαθήσουν να τον δελεάσουν με την προοπτική του Τσάμπιονς Λιγκ αλλά και ένα μπόνους 10.000.000 λιρών με την υπογραφή του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου