Πέμπτη 24 Μαΐου 2012

Στα ημιτελικά η Μπόκα Τζούνιορς

Η Μπόκα Τζούνιορς ισοφάρισε στο 91' με τον Σαντιάγκο Σίλβα την Φλουμινένσε και πήρε μία τεράστια πρόκριση στα ημιτελικά του Copa Libertadores, μέσα στο Ρίο ντε Ζανέιρο. Στο 88' η Κορίνθιανς (videos)


Η Μπόκα Τζούνιορς έγινε η πρώτη ομάδα που πέρασε στα ημιτελικά του Copa Libertadores, παίρνοντας τεράστια πρόκριση επί της Φλουμινένσε μέσα στο Ρίο ντε Ζανέιρο.

Οι Βραζιλιάνοι είχαν χάσει με 0-1 στο "Bombonera" και κατάφεραν  στο 17ο λεπτό να κάνουν το 1-0 με τον Τιάγκο Καρλέτο (εκτέλεση φάουλ και κόντρα) και να ισοφαρίσουν έτσι το σκορ του πρώτου ματς.


Ενώ όλα έδειχναν πως το ζευγάρι θα πήγαινε σε παράταση, ο Σαντιάγκο Σίλβα στο 91' ισοφάρισε σε 1-1 με κοντινό πλασέ έπειτα από διπλό δοκάρι του Ντιέγκο Ριβέρο!

Ο Ουρουγουανός στράικερ έτσι έστειλε την Μπόκα Τζούνιορς στους "4", εκεί που θα αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού, Ουνιβερσιδάδ ντε Τσίλε - Λιμπερτάδ.
Στο 88' η Κορίνθιανς

Παρόμοια ήταν η εξέλιξη και στο άλλο ματς που έγινε τα ξημερώματα της Πέμπτης, καθώς στον βραζιλιάνικο εμφύλιο αποφεύχθηκε η παράταση στο 88'.

Η Κορίνθιανς ήταν αυτή που πήρε την πρόκριση στα ημιτελικά, νικώντας με 1-0 την Βάσκο ντα Γκάμα, με γκολ του Παουλίνιο στο 88' με κεφαλιά.

Η Timão στους "4" θα αντιμετωπίσει ενδεχομένως μία ακόμη ομάδα από την Βραζιλία, την Σάντος ή την Βέλες Σάρσφιλντ από την Αργεντινή.


Φλουμινένσε - Μπόκα Τζούνιορς 1-1 από George Pavlidis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου