Τετάρτη 9 Μαΐου 2012

Το συμβόλαιο της ΑΕΚ στον Κλωναρίδη

Ένα νέο αστέρι ανατέλλει για την ΑΕΚ, ο Βίκτωρ Κλωναρίδης είναι η νέα ελπίδα για τους οπαδούς της Ένωσης. Διαβάστε το συμβόλαιο του παίκτη που λήγει το 2015. Οι αρκετοί όροι βάση συμμετοχών και η ρήτρα εξαγοράς του τελευταίου χρόνου!


Στην αρχή χρησιμοποιήθηκε από τον Χιμένεθ ως αμυντικός χαφ, ο Ισπανός έφυγε από την χώρα μας μετά από πέντε αγώνες και ανέλαβε ο Κωστένογλου. Προς τα μέσα της σεζόν, ο νεαρός άρχισε να παίρνει τις ευκαιρίες του, αλλά ως επιθετικό χαφ.


Δεν άργησε να ξεχωρίσει και πλέον με τις εμφανίσεις του δημιούργησε ελπίδες για το μέλλον και σίγουρα ανέβασε μόνος του τον πήχη. Σύμφωνα με την εφημερίδα Goal, ο νεαρός άσος του δικεφάλου έχει αρκετά πριμ που βασίζονται στις συμμετοχές του, ενώ μπορεί να εξαγοράσει τον τελευταίο του χρόνο αν δεν συμπληρώσει κάποιες συμμετοχές, έναντι 2 εκ. ευρώ.

Διαβάστε αναλυτικά το περίπλοκο συμβόλαιο 20χρονου Κλωναρίδη:




α) Εφόσον ο ποδοσφαιριστής, οποτεδήποτε κατά τη διάρκεια ισχύος του παρόντος, συµπληρώσει τις 10 πρώτες επίσηµες παρουσίες του στα φύλλα αγώνος που αντιστοιχεί σε επίσηµους αγώνες της ΑΕΚ ΠΑΕ (Πρωτάθληµα, Κύπελλο, Ευρώπη), τότε θα λάβει το συνολικό ποσό των 10.000 ευρώ. Το ποσό αυτό θα είναι καταβλητέο µία µόνο φορά στον ποδοσφαιριστή (στις 30 Οκτωβρίου του έτους που ακολουθεί τη σεζόν που εκπληρώθηκε ο ως άνω όρος).

β) Εφόσον ο ποδοσφαιριστής οποτεδήποτε κατά τη διάρκεια ισχύος του παρόντος, πραγµατοποιήσει τις πρώτες 5 συµµετοχές του σε επίσηµους αγώνες της ΑΕΚ ΠΑΕ (Πρωτάθληµα, Κύπελλο, Ευρώπη), τότε θα λάβει από την ΑΕΚ ΠΑΕ το συνολικό ποσό των 10.000 ευρώ.Το ποσό αυτό θα είναι καταβλητέο µία µόνο φορά στον ποδοσφαιριστή την 30 Οκτωβρίου του έτους που ακολουθεί τη σεζόν που εκπληρώθηκε ο ως άνω όρος.

γ) Εφόσον ο ποδοσφαιριστής για κάθε έτος συνεργασίας πραγµατοποιήσει συµµετοχές στην επίσηµη αρχική 11αδα σε επίσηµους αγώνες της ΑΕΚ ΠΑΕ (Πρωτάθληµα, κύπελλο, Ευρώπη) τότε για κάθε συµµετοχή του θα λάβει από την ΑΕΚ ΠΑΕ το ποσό των 500 ευρώ καθαρά. Το συνολικό αυτό ποσό θα είναι καταβλητέο στον ποδοσφαιριστή σε 4 δόσεις ανά τρίµηνο εκάστου έτους που ακολουθεί τη σεζόν που εκπληρώθηκε ο ως άνω όρος.....κτλ*

Η ρήτρα των 2 εκ. ευρώ

Στο συµβόλαιο του Κλωναρίδη υπάρχει και ρήτρα, αλλά µε περιορισµούς. "Εφόσον αρχής γενοµένης από τη µεταγραφική περίοδο Ιουλίου 2013 και εντεύθεν, ο ποδοσφαιριστής δεν εκπληρώσει το ποσοστό τουλάχιστον 45% συµµετοχών, όπως ορίζεται στις παραγράφους 4.2 Ζ), Η), Θ) και Ι), τότε και µόνον τότε κατά τις µεταγραφικές περιόδου Ιουλίου 2013 και εντεύθεν, θα έχει δικαίωµα εξαγοράς του υπολοίπου του συµβολαίου του καταβάλλοντας στην ΑΕΚ 2.000.000".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου