Τετάρτη 9 Μαΐου 2012

Έτο: "Είναι σα να μην μας σέβονται"

Διαβάστε τι δήλωσε ο Αραούχο Έτο για το αμφισβητούμενο γκολ του Μήτρογλου, το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και την φόρμα του που ψάχνει να βρει.


Ο Ετο προσπαθεί να βρει ξανά τα πατήματα του μετά τον σοβαρό τραυματισμό που είχε υποστεί. "Ο χρόνος πιέζει, καθώς έχουν μείνει μόνο τέσσερα παιχνίδια για να ολοκληρωθεί η σεζόν.

Εχασα πολλά ματς και έμεινα καιρό εκτός γηπέδων, οπότε μου είναι πιο δύσκολο να φτάσω ξανά στην καλή μου φόρμα, αλλά προσπαθώ να κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ διότι η ομάδα μάς χρειάζεται όλους για τις μάχες που έχουν μείνει", τόνισε ο Βραζιλιάνος στην εφημερίδα "Σπορ του Βορρά".


Για το γκολ του Μήτρογλου πρόσθεσε: "Σίγουρα μας στεναχωρεί η απώλεια των βαθμών στο ματς με τον Ατρόμητο. Αλλά μας πεισμώνει κιόλας ο τρόπος με τον οποίο δε μας άφησαν να κερδίσουμε. Είναι άδικο διότι εμείς παίζουμε τους κόπους μιας χρονιάς και είναι σαν να μην μας σέβονται.

Δεν είναι καλό για το ποδόσφαιρο αυτό που συμβαίνει γιατί και πέρυσι θυμάμαι ότι με ένα γκολ οφσάιντ του Ζιλμπέρτο Σίλβα σε βάρος μας στο ματς με τον Παναθηναϊκό στην Αθήνα χάσαμε με 1-0 και πήρε άλλος τη θέση για τα προκριματικά του με τον Τσάμπιονς Λιγκ". 

Για το ματς κόντρα στον Παναθηναϊκό: "Τώρα έχουμε μπροστά μας ένα μεγάλο ματς με τον Παναθηναϊκό και θέλουμε μόνο τη νίκη για να περάσουμε στην κορυφή της βαθμολογίας των πλέι οφ και να συνεχίσουμε να κρατάμε την τύχη στα χέρια μας για να βγούμε στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Εμείς πιστεύουμε στις δυνατότητες της ομάδας μας. Ξέρουμε ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε και θα το δείξουμε μέσα στο γήπεδο...".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου