Τετάρτη 16 Μαΐου 2012

Μπόλονι: "Ξεχάστε το Γιάχο, κοιτάξτε την ΑΕΚ"

Ο Λάσλο Μπόλονι θέλησε να... απομακρύνει τους παίκτες του από τη συζήτηση για τη διαιτησία του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Διαβάστε τι είπε στην ομιλία του ενόψει ΑΕΚ.


Μετά το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, ο Λάσλο Μπόλονι δεν έκρυψε την ενόχλησή του για τη διαιτησία του Γιάχου και την άρνησή του να καταλογίσει το καταφανέστατο πέναλτι του Καντέ πάνω στον Φωτάκη.


Γι'αυτό μίλησε στη συνέντευξη Τύπου για "λάθος που κοστίζει 10 με 20 εκ. ευρώ". Δεν θέλει, όμως, η συνεχιζόμενη συζήτηση για τη διαιτησία του προηγούμενου ντέρμπι να αποπροσανατολίσει τους παίκτες του εν όψει ΑΕΚ.


Αυτό φάνηκε στη διάρκεια της ομιλίας του προς τους παίκτες λίγο πριν την έναρξη της τελευταίας προπόνησης στην Τούμπα.

"Όλοι ζήσαμε αυτό που συνέβη την περασμένη Κυριακή με το διαιτητή κόντρα στον Παναθηναϊκό και σίγουρα μας ενοχλεί. Εμείς, όμως, πρέπει να δούμε τη δική μας ομάδα γιατί έχουμε ένα σημαντικό παιχνίδι μπροστά μας.

Θα μπορούσαμε να παίξουμε καλύτερα την Κυριακή και το ζητούμενο είναι πώς θα βελτιώσουμε την απόδοσή μας για να πάρουμε τη νίκη", τόνισε χαρακτηριστικά ο 59χρονος προπονητής.

Όπως και πριν τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό, ο Ρουμάνος μίλησε για "μία ομάδα που μας ξέρει και την ξέρουμε πολύ καλά", αφού είναι η πέμπτη φορά φέτος που οι δύο "Δικέφαλοι" θα τεθούν αντιμέτωποι.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου