Τετάρτη 16 Μαΐου 2012

"Ο Κρέσιτς έχει προτεραιότητα τον ΠΑΟΚ"

Ο ατζέντης του Ντάριο Κρέσιτς, Μάριο Κνεζ, με δήλωσή του στο olaPAOK.gr επιβεβαιώνει τις επαφές με συλλόγους του εξωτερικού, ξεκαθαρίζει όμως τη στάση του.


Τις τελευταίες μέρες είδαν το φως της δημοσιότητας ρεπορτάζ σχετικά με το ενδιαφέρον διαφόρων ομάδων εκτός Σούπερ Λίγκας για τον Ντάριο Κρέσιτς.

Συγκεκριμένα, έγινε λόγος για την Μπούρσασπορ και την Ανόρθωση που σκέφτονται την προοπτική ενίσχυσής τους με τον υψηλόσωμο τερματοφύλακα.

Το olaPAOK.gr απευθύνθηκε στον ατζέντη του Κροάτη τερματοφύλακα, Μάριο Κνεζ προκειμένου να διαπιστώσει τι ακριβώς ισχύει στην περίπτωση του Κρέσιτς, ο οποίος έχει ένα ακόμη χρόνο συμβόλαιο με τον "Δικέφαλο".

Στη δήλωσή του ο κ. Κνεζ αναφέρει: "Μπορώ να επιβεβαιώσω ότι έχω συζητήσεις με τις ομάδες τα ονόματα των οποίων έχουν αναφερθεί τις τελευταίες μέρες και εβδομάδες. Όμως, στην πρώτη γραμμή για μας είναι ο ΠΑΟΚ. Ο Ντάριο έχει ένα ακόμη χρόνο συμβόλαιο με την ομάδα και σκέφτεται να το ολοκληρώσει. Θέλει να παλέψει για να γίνει ξανά το νούμερο "1" του ΠΑΟΚ. Η σεζόν που διανύουμε δεν κύλησε όπως την είχε σχεδιάσει και θέλει να είναι πιο δυνατός την επόμενη περίοδο".

Προσθέτει ακόμη: "Πιστεύει ότι ο ΠΑΟΚ θα είναι και πάλι μία από τις πιο δυνατές ομάδες του πρωταθλήματος και ότι θα συνεχίσει τα καλά αποτελέσματα στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Ο Ντάριο πιστεύει ότι οι οπαδοί του ΠΑΟΚ αξίζουν χαρές, πολύ περισσότερες κι από αυτές που γεύτηκαν τα προηγούμενα χρόνια. Και είναι βέβαιος πώς η διοίκηση και το τεχνικό τιμ του ΠΑΟΚ θα παρουσιάσουν μία μεγάλη ομάδα, έτοιμη για κάθε πρόκληση".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου