Τετάρτη 16 Μαΐου 2012

Σε θετικό κλίμα η επαφή με Σιμάο

Ο Δημήτρης Γόντικας ζήτησε από τον μάνατζερ του Σιμάο Μάτε Τζούνιορ να κάνει υπομονή για δυο εβδομάδες ακόμα ώστε να ακούσει την προσφορά του Παναθηναϊκού.


Να τα πουν ξανά σε δέκα-δεκαπέντε μέρες όταν οι πράσινοι θα είναι σε θέση να καταθέσουν επίσημη πρόταση για την παραμονή του Σιμάο Μάτε Τζούνιορ αποφάσισαν ο Δημήτρης Γόντικας και ο Έκτορ Περέλτα. 

Ο πρόεδρος των πράσινων συνατήθηκε με τον μάνατζερ του Μοζαμβικανού και αφού τον ενημέρωσε για τις διοικητικές εξελίξεις και του είπε πως σύντομα θα καταβληθούν τα οφειλόμενα στον πελάτη του, ζήτησε από την πλευρά του παίκτη να κάνει λίγη υπομονή ακόμα. 

Να μην υπογράψουν σε κάποια άλλη ομάδα μέχρι να ακούσουν την επίσημη πρόταση παραμονής του παίκτη στον Παναθηναϊκό. Ο πρόεδρος των πράσινων υποστήριξε ότι η νέα διοίκηση θα είναι έτοιμη σε δέκα με δεκαπέντε μέρες να καταθέσει την προσφορά της στον Σιμάο και αυτός να κρίνει αν τον συμφέρει η όχι ούτως ώστε να βρίσκεται και του χρόνου στο πράσινο ρόστερ. 

Το γεγονός ότι ο μάνατζερ του παίκτη δεν αρνήθηκε το νέο ραντεβού και συμφώνησε να γίνει μια επαφή ακόμα δείχνει ότι ίσως τελικά τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμα όσον αφορά το ενδεχόμενο της παραμονής του Μοζαμβικανού στον Παναθηναϊκό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου