Σάββατο 5 Μαΐου 2012

Ίβιτς: "Θέλουν πάθος όλοι οι... τελικοί

Ο Βλάνταν Ίβιτς μίλησε για το μεγάλο στόχο της πρωτιάς στα πλέι οφ για τον ΠΑΟΚ



Για την προσπάθεια εξασφάλισης του εισιτηρίου που οδηγεί στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ μέσω των πλέι οφ μίλησε στα "Σπορ του Βορρά" ο Βλάνταν Ίβιτς. Ο Σέρβος μέσος τόνισε συγκεκριμένα:


Για τον τρόπο που πρέπει να αντιμετωπίσει τους αγώνες κατάταξης ο ΠΑΟΚ:


"Απομένουν πέντε ακόμη αγώνες. Και οι πέντε αναμετρήσεις είναι δύσκολες και αυτό το γνωρίζουμε. Αρα, έχουμε μπροστά μας πέντε τελικούς και σε αυτά τα παιχνίδια θα πρέπει να δείξουμε πολύ μεγάλο πάθος για να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις τους. Με πάθος πρέπει να αγωνιστούμε και στους πέντε τελικούς που ακολουθούν".


Για τον αγώνα με τον Ατρόμητο:  


"Αυτή τη στιγμή μετράει η καλή προετοιμασία μας για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο. Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Μοναδικός μας στόχος είναι η νίκη. Τα υπόλοιπα θα πρέπει να τα δείξουμε μέσα στο γήπεδο. Χωρίς πολλά λόγια, αλλά κυρίως με έργα".


Για την ανάγκη στήριξης από τον κόσμο:  


"Θέλουμε να πετύχουμε το καλύτερο για τον ΠΑΟΚ. Αυτή είναι η επιθυμία των παικτών και για αυτό θα προσπαθήσουμε μέσα στο γήπεδο. Θέλουμε τον κόσμο κοντά μας, για να μας συμπαρασταθεί και στα επόμενα παιχνίδια. Αυτή η σχέση που έχει η ομάδα με τον κόσμο είναι ξεχωριστή"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου