Σάββατο 5 Μαΐου 2012

Πρώτος μεταγραφικός στόχος ο Μασάδο

Ο 26χρονος αμυντικός μέσος, Πάουλο Μασάδο της Τουλούζ είναι ο πρώτος μεταγραφικός στόχος του Ολυμπιακού. Διαβάστε το ρεπορτάζ από το Football Sports HD..
 ---------------------------------------------------------------------

----------------------------------------------------------------------
Τ' όνομα του Πάουλο Μασάδο δεν το ακούμε πρώτη φορά στο ρεπορτάζ του Ολυμπιακού. Ακούστηκε αρχικά την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, όμως τότε η περίπτωσή του δεν προχώρησε.


Παρόλα αυτά, οι "ερυθρόλευκοι" δεν έπαψαν να ασχολούνται και να παρακολουθούν τον Πορτογάλο μέσο της Τουλούζ, αφού θεωρούν πως έχει όλα τα προσόντα και μπορεί να κάνει τη διαφορά με την ποιότητά του στην μεσαία γραμμή της ομάδας του Πειραιά.


Αυτό είπε μάλιστα στο τραπέζι που παρέθεσε στους δημοσιογράφους ο Βαγγέλης Μαρινάκης αλλά και ο Γιάννης Βρέντζος. Τόσο ο διευθύνων σύμβουλος, όσο και ο μεγαλομέτοχος της "ερυθρόλευκης" ΠΑΕ μίλησαν με πολύ καλά λόγια για τον Μασάδο, ενώ ο πρόεδρος της ομάδας είπε πως θα είναι πολυτέλεια για το ελληνικό πρωτάθλημα.

Είναι γεγονός λοιπόν, ότι στο Λιμάνι έχουν πολύ καλή άποψη για τον 26χρονο αμυντικό χαφ και σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Football Sports HD είναι ο πρώτος μεταγραφικός στόχος της ομάδας για το φετινό καλοκαίρι.


Άλλωστε, με τις (πολύ) πιθανές αποχωρήσεις των Μακούν και Ορμπάιθ, οι Πειραιώτες θα χρειαστεί να ενισχυθούν στη μεσαία γραμμή και ο Πάουλο Μασάδο μοιάζει ως ιδανική λύση. Λύση πολυτελείας για την ακρίβεια...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου