Τετάρτη 23 Μαΐου 2012

Χωρίς Βίγια η Ισπανία

Ο Νταβίντ Βίγια ανακοίνωσε πως δεν πρόκειται να αγωνιστεί στο Euro 2012 με την Ισπανία, καθώς δεν βρίσκεται στην επιθυμητή κατάσταση μετά τον τραυματισμό του


Οριστικά χωρίς τον Νταβίντ Βίγια θα αγωνιστεί η Ισπανία στο Euro 2012, όπως ανακοίνωσε ο ίδιος ο επιθετικός της Μπαρτσελόνα αργά το βράδυ της Τρίτης.
Θυμίζουμε πως είχε σπάσει το πόδι του τον περασμένο Δεκέμβρη και είχε επιστρέψει στην προπονήσεις εδώ και έναν μήνα, αλλά φυσικά δεν πρόλαβε να φτάσει στο επίπεδο που πρέπει για να είναι στην αποστολή.

Πάντως, το ιατρικό επιτελείο της Μπαρτσελόνα δεν αποκλείεται να του επιτρέψει να αγωνιστεί για λίγα λεπτά στον τελικό του κυπέλλου με την Μπιλμπάο την Παρασκευή.

Την ανακοίνωση ο Βίγια την έκανε μέσω twitter και συγκεκριμένα έγραψε: "Προσπάθησα μέχρι το τέλος, αλλά δεν κατάφερα να είμαι 100% έτοιμος για το Euro 2012. Πήρα τηλέφωνο τον ομοσπονδιακό προπονητή και του το είπα, ήταν το πιο τίμιο πράγμα που θα μπορούσα να κάνω".

"Σας ευχαριστώ όλους για την υποστήριξη. Θα συνεχίσω να δουλεύω για να επιστρέψω και να παίξω με την Μπαρτσελόνα και την εθνική ομάδα το συντομότερο δυνατό".
  • Την Κυριακή η αποστολή
Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Ισπανίας, Βιθέντε ντελ Μπόσκε, θα ανακοινώσει την Κυριακή την 23άδα για το Euro 2012, στην οποία λόγω τραυματισμού δεν θα βρίσκεται και ο Κάρλες Πουγιόλ.

Θυμίζουμε πως είχε ανακοινώσει 21 ονόματα και πρόσθεσε σε αυτούς τους Μάτα και Τόρες από την Τσέλσι, αλλά από τους 23 αυτούς πολλοί δεν θα μπουν στην τελική 23άδα, καθώς από την προεπιλογή λείπουν οι παίκτες της Μπαρτσελόνα και της Μπιλμπάο που παίζουν τελικό κυπέλλου την Παρασκευή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου