Τρίτη, 20 Νοεμβρίου 2012

"Σύντομα θα αποφασίσουμε για Βιεϊρίνια"

Ο νέος γενικός διευθυντής της Βόλφσμπουργκ, Κλάους Άλοφς αφήνει ανοιχτό παράθυρο στον ΠΑΟΚ για Βιεϊρίνια.


Πριν λίγες μέρες η Βόλφσμπουργκ απέκτησε νέα αθλητικό διευθυντή. Δαπανώντας αρκετά χρήματα πήρε τον Κλάους Άλοφς, άλλοτε μεγάλη δόξα του γερμανικού ποδοσφαίρου, από τη Βέρντερ. 

Η πρώτη αποστολή του είναι να μειώσει το μεγάλο σε αριθμό ρόστερ της Βόλφσμπουργκ και φαίνεται πώς στη συγκεκριμένη διαδικασία συζητείται και το όνομα του Αντελίνο Βιεϊρίνια. Ο Κλάους Άλοφς έκανε δηλώσεις για το θέμα στο "Metrosport" αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο αποχώρησης του Πορτογάλου το Γενάρη και αυξάνοντας έτσι τις ελπίδες των ανθρώπων του ΠΑΟΚ.

"Οπωσδήποτε είναι μεγάλο το ράστερ και αυτό μπορεί να προκαλεί και αδικίες για κάποιους ποδοσφαιριστές. Είμαστε υποχρεωμένοι να πουλήσουμε παίκτες για να μειωθεί το ράστερ της ομάδας" τόνισε αρχικά και πρόσθεσε σχετικά με τον Βιεϊρίνια: "Δεν μπορώ να σας απαντήσω αυτή τη στιγμή. 

Πρώτα πρέπει να μιλήσουμε με τον προπονητή μας, κ. Κέστνερ, και να αποφασίσουμε για τους παίκτες που πρέπει να υπάρχουν στην ομάδα. Αναμφίβολα όταν ένας ποδοσφαιριστής δεν παίζει, είναι λογικό να προβληματίζεται και αυτός και η ομάδα. Όμως δεν μπορώ να σας πω αν θα παραχωρηθεί ο Βιεϊρίνια ή κάποιος άλλος ποδοσφαιριστής. 

Αυτό θα το αποφασίσουμε σύντομα. Νομίζω ότι σε μερικές ημέρες θα μπορούμε να είμαστε πιο σίγουροι, όμως να είστε σίγουροι ότι ο πρώτος που θα ενημερωθεί για τις εξελίξεις θα είναι ο ποδοσφαιριστής".

* Να σημειωθεί ότι προς αποχώρηση από την Βόλφσμπουργκ είναι και ο Σωτήρης Κυριάκος.

 Contra.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου