Σάββατο 26 Μαΐου 2012

Κλείνει Μασάδο και προπονητή

Ο Ολυμπιακός είναι μία ανάσα από τη μεταγραφή του Μασάδο της Τουλούζ, ενώ η εβδομάδα που έρχεται είναι κρίσιμη για προπονητή, Μέλμπεργκ και Ιμπαγάσα.


Όπως φαίνεται ο Ολυμπιακός "χτυπάει"... αθόρυβα και κλείνει τις μεταγραφές του με κρότο! Η αρχή έγινε με τον Σιόβα του Πανιώνιου, στη συνέχεια ήρθε το deal σε χρόνο d.t. με την Ξάνθη για τον Βλαχοδήμο, κι όπως φαίνεται οι ερυθρόλευκοι θα συνεχίσουν με τον Μασάδο.

Μάλιστα οι διαπραγματεύσεις με τον Πορτογάλο μέσο δείχνουν να είναι αρκετά προχωρημένες, κάτι που σημαίνει πως δεν θα αργήσει να τελειώσει οριστικά η υπόθεση του. 

Όπως αναφέρει ο "Γαύρος", οι άνθρωποι του Ολυμπιακού βρίσκονται σε διαρκείς επαφές με εκείνους της Τουλούζ και είναι έτοιμοι να δώσουν τα χέρια για τον 26αχρονο άσο.

Ο ποδοσφαιριστής τα έχει βρει σε όλα με τους πρωταθλητές Ελλάδας, αφού θέλει να παίξει στο Τσάμπιονς Λιγκ, και το όλο θέμα αναμένεται να ολοκληρωθεί τις επόμενες ημέρες.

Φέτος ο Πορτογάλος άσος είχε μέτρια σεζόν με την Τουλούζ, καθώς αγωνίστηκε σε 23 παιχνίδια πρωταθλήματος στα περισσότερα από τα οποία ως αλλαγή (μόλις σε 4 ματς έπαιξε 90 λεπτά).

Πρέπει να πούμε πάντως πως είναι πολυσύνθετος ποδοσφαιριστής, αφού αγωνίστηκε και στα δυο άκρα της μεσαίας γραμμής όπως και σε κάποια ματς στο κέντρο. 
  •  Τελειώνει και με τον προπονητή
Στον Ολυμπιακό δεν βιάζονται για προπονητή, όμως αυτό δεν σημαίνει πως οι διεργασίες έχουν σταματήσει. Το όνομα του Μπόλονι μπήκε για τα καλά στη λίστα, ενώ πάντα παίζουν αυτά των Κούπερ, Μαρτίνεθ, Σόλιντ και του έτερου Μαρτίνεθ της Λεβάντε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου