Τρίτη 12 Ιουνίου 2012

Μονακό και Αγγλοι για «Σάλπι»!

Ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης φαίνεται πως μετά το γκολ κόντρα στην Πολωνία έχει μπει στο στόχαστρο αρκετών Ευρωπαϊκών ομάδων, μεταξύ άλλων από την Αγγλία και την Μονακό.

 
Την περίπτωση του Δημήτρη Σαλπιγγίδη φαίνεται να εξετάζει η Μονακό, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο Ερικ Μανάσε. Ο άνθρωπος της γαλλικής ομάδα μίλησε με τα καλύτερα για τον Έλληνα άσο στην εφημερίδα Σπορ του Βορρά, ενώ θυμίζουμε ότι η Μονακό αγωνίζεται στη Ligue 2 αλλά είναι πολύ... πλούσια καθώς την έχουν αναλάβει Ρώσοι επιχειρηματίες που θέλουν να την κάνουν ξανά το μέγεθος του παρελθόντας.
  •  Αναλυτικά όσα είπε ο Ερικ Μανάσε:
«Παρακολούθησα το παιχνίδι της Εθνικής Ελλάδας με την αντίστοιχη της Πολωνίας και, πραγματικά, ο Σαλπιγγίδης ήταν από τους παίκτες που ξεχώρισαν ιδιαίτερα. Θα δω και τον αγώνα της Εθνικής σας με την Τσεχία, στο οποίο, άλλωστε, αναμένεται να έχει θέση βασικού. Βέβαια, τον Σαλπιγγίδη δεν τον έμαθα τώρα με το Πανευρωπαϊκό.

Αντίθετα, τον ξέρω από τα προηγούμενα χρόνια, θέλω να σας πω ότι τον είχα δει αγωνιζόμενο από κοντά, όταν είχα έρθει στην Ελλάδα, συνοδεύοντας τον Καρέκα. Πρόκειται για έναν δεινό σκόρερ και δεν είναι καθόλου τυχαίο το γεγονός ότι η Μονακό εξετάζει σοβαρά την περίπτωσή του. Μέχρι τώρα δεν έχει κάνει επίσημο το ενδιαφέρον της για τον ποδοσφαιριστή, κάτι όμως που είναι πολύ πιθανό να συμβεί τις αμέσως επόμενες ημέρες

Πιστεύω ότι ο Σαλπιγγίδης μπορεί να διακριθεί αγωνιζόμενος σε συλλογικό επίπεδο και μακριά από την Ελλάδα. Και η ομάδα της Μονακό, που έχει πίσω της ιστορία αλλά και μπροστά της καλές προοπτικές, μπορεί να του προσφέρει αυτήν την ευκαιρία»
  • Ενδιαφέρον και από Αγγλία!
Στόουκ Σίτι, Γουίγκαν, Νόριτς, Γουέστ Χαμ και Ρέντινγκ είναι οι πέντε ομάδες της πρέμιερ λιγκ με τις οποίες «μιλάει» ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης.
 

Ο 30χρονος άσος, που πέτυχε το μοναδικό τέρμα της Ελλάδας στο ισόπαλο 1-1 με την Πολωνία για την πρεμιέρα του Euro 2012, βρίσκεται στο στόχαστρο αρκετών ομάδων της «γηραιάς αλβιόνας», όπως ανακοίνωσε και ο εκπρόσωπός του στο Ηνωμένο Βασίλειο, Κρις Ναθάνιελ.
 

«Συζητάμε με αρκετές ομάδες της πρέμιερ λιγκ», αρκέστηκε να πει στο "Sky Sports" ο μάνατζερ του Σαλπιγγίδη, τον οποίο οι Βρετανοί φίλαθλοι θυμούνται έντονα από το τέρμα που σημείωσε την τελευταία σεζόν με τον ΠΑΟΚ απέναντι στην Τότεναμ στο "Γουάιτ Χαρτ Λέιν", στο πλαίσιο του Γιουρόπα Λιγκ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου