Τρίτη 12 Ιουνίου 2012

Έτοιμη η Εθνική για τη νίκη

Η Εθνική μας ομάδα είναι πανέτοιμη για τη νίκη στην αποψινή αναμέτρηση με τη Τσεχία (19.00) που θα την φέρει ένα πόδι στους "8" του Euro 2012


Τα ψέματα τελείωσαν για την Εθνική μας ομάδα, η οποία απόψε στο Βρότσλαβ (19.00) θα δώσει τον πιο κρίσιμο αγώνα του 1ου ομίλου του Euro 2012 με αντίπαλο την Τσεχία.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα μετά την ισοπαλία στην πρεμιέρα με την Πολωνία (1-1) θέλει μόνο το "τρίποντο" απέναντι στους Τσέχους ούτως ώστε να κάνει το πιο σημαντικό βήμα για την πρόκριση στα προημιτελικά της διοργάνωσης.

Η ομάδα του Φερνάντο Σάντος ολοκλήρωσε την Δευτέρα (11/6) την προετοιμασία της για την αναμέτρηση με προπόνηση στι Δημοτικό γήπεδο του Βρότσλαβ με τα ευχάριστα νέα να έρχονται από τον Φωτάκη ο οποίος προπονήθηκε κανονικά.
Έτσι ο Ομοσπονδιακός μας τεχνικός θα μπορεί να κατεβάσει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα, ούτως ώστε να έρθει η πολύτιμη νίκη.

Να υπενθυμίσουμε πως ο Φερνάντο Σάντος δεν θα έχει στην διάθεσή του, τον τραυματία Αβραάμ Παπαδόπουλο και τον τιμωρημένο με μία αγωνιστική Σωκράτη Παπασταθόπουλο.
Στο πλευρό της Εθνικής μας θα βρίσκονται απόψε και περίπου 3.000 Έλληνες φίλαθλοι.
  • Τα πλάνα των δύο τεχνικών
Σε ό,τι αφορά τα πλάνα των δύο προπονητών λίγο πολύ είναι γνωστά. Για την Ελλάδα, κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Χαλκιάς, στην άμυνα οι Τοροσίδης (δεξιά), Χολέμπας (αριστερά) με Κατσουράνη-Κυριάκο Παπαδόπουλο κεντρικό αμυντικό δίδυμο.

Στην μεσαία γραμμή θα είναι οι Καραγκούνης, Μανιάτης, Φωτάκης και στην επίθεση οι Φορτούνης (αριστερά), Σαλπιγγίδης (δεξιά) και Σαμαράς στην κορυφή. Θέση στην αρχική ενδεκάδα διεκδικεί και ο Γκέκας.

Από την άλλη ο Μίχαλ Μπίλεκ, αναμένεται να παρατάξει κάτω από τα δοκάρια τον Τσέχ, στην άμυνα τους Γκέμπρε Σελάσι (δεξιά), Λιμπέρσκι (αριστερά), με τους Σίβοκ-Κάντλετς κεντρικό αμυντικό δίδυμο.

Στην μεσαία γραμμή θα είναι οι Γίρατσεκ, Πλαζίλ, Πίλαρ και Ροζίτσκι, ενώ στην επίθεση οι Ρέζεκ-Μπάρος.
Σε περίπτωση που δεν αγωνιστεί ο Μπάρος, τότε την θέση του θα πάρει ένας εκ των Πέχαρτ, Νέτσιντ με πιθανότερο τον δεύτερο.

 Επίσης, σύμφωνα με τους Τσέχους θέση στην αρχική ενδεκάδα διεκδικεί και ο Χούμπσμαν αντί του Ρέζεκ. Σε μια τέτοια περίπτωση ο Χούμπσμαν θα είναι αμυντικό χαφ και πιο δεξιά θα αγωνιστεί ο Πλαζίλ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου