Σάββατο 2 Ιουνίου 2012

Νένε: "Θα φτάσουμε τις Μπάρτσα, Ρεάλ και Μπάγερν"

Ο Νενέ δήλωσε πως η Παρί Σεν Ζερμέν με τις επενδύσεις που κάνει θα καταφέρει να είναι στο εγγύς μέλλον ευθέως ανταγωνιστική προς τις Μπαρτσελόνα, Ρεάλ Μαδρίτης και Μπάγερν Μονάχου.


Αισιόδοξος για το μέλλον της Παρί Σεν Ζερμέν είναι ο Νενέ.
Ο Βραζιλιάνος θεωρεί πως με τις επενδύσεις που γίνονται στον σύλλογο δε θα αργήσει να έρθει η στιγμή που θα μπει στο γκρουπ των μεγάλων ομάδων της Ευρώπης.

Το προηγούμενο καλοκαίρι η διοίκηση του συλλόγου έδωσε πολλά χρήματα για μεταγραφές και το ίδιο αναμένεται να κάνει και φέτος. Έτσι ο Νενέ θεωρεί πως σύντομα η ομάδα του θ' ανέβει επίπεδο και σταδιακά θα μπορεί να κοντράρει τις Μπαρτσελόνα, Ρεάλ Μαδρίτης και Μπάγερν Μονάχου.

"Αυτή τη χρονιά κάναμε πολλές μεταγραφές και ο Λεονάρντο δε θα σταματήσει εκεί. Θέλει να φέρει κι άλλους παίκτες" είπε στο Arena SporTV και προσέθεσε: "Νομίζω πως θα γίνουμε μία πολύ δυνατή ομάδα και θα μπορούμε να κοιτάξουμε στα μάτια τις Μπαρτσελόνα, Ρεάλ και Μπάγερν".

Ακόμη για τους στόχους της επόμενης σεζόν είπε: "Ελπίζω την επόμενη σεζόν να παίξω τόσο καλά όσο και φέτος. Θέλουμε να πάμε μακριά στο Τσάμπιονς Λιγκ και ελπίζουμε πως θα κατακτήσουμε τον τίτλο στη Γαλλία".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου