Παρασκευή 1 Ιουνίου 2012

Μία ανάσα από Τσέλσι ο Χουλκ

Σε συμφωνία με την Πόρτο έχει έρθει η Τσέλσι για την απόκτηση του Χουλκ, όπως αναφέρει η "Guardian", και πλέον απομένει να τα βρει με τον ποδοσφαιριστή.


Την μπάνκα στον αέρα είναι διατεθειμένος να τινάξει ο Ρομάν Αμπράμοβιτς.
Μπορεί το πολυπόθητο Τσάμπιονς Λιγκ να κατακτήθηκε, αλλά ο ιδιοκτήτης της Τσέλσι δε σταματά να βάζει το χέρι βαθιά στην τσέπη.

Η πρώτη μεταγραφή ήταν ο Μάρκο Μαρίν, ενώ οι Λονδρέζοι έχουν κλείσει και τον Έντεν Αζάρ, η απόκτηση του οποίου αναμένεται να ανακοινωθεί εντός των επόμενων ημερών. Για τον δεύτερο δόθηκαν περίπου 40 εκατομμύρια ευρώ σύμφωνα με τα αγγλικά μέσα ενημέρωσης, αλλά φαίνεται πως δε θα είναι ο Βέλγος η πιο ακριβή καλοκαιρινή μεταγραφή των "μπλε".
Σύμφωνα με την "Guardian" ο Χουλκ είναι μία ανάσα από την 

Τσέλσι και πολύ δύσκολα θα χαλάσει αυτή η μεταγραφή. Μπορεί η Πόρτο να διέδιδε πως η ρήτρα του Βραζιλιάνου είναι στα 100 εκατομμύρια ευρώ, όμως, το εν λόγω δημοσίευμα ισχυρίζεται πως τελικά η ρήτρα του ανέρχεται στα 60 εκατομμύρια ευρώ. Συν τοις άλλοις αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει πρόταση από άλλη ομάδα πλην της Τσέλσι και γι' αυτό ο Πίντο Ντα Κόστα έχει συναινέσει να παραχωρήσει τον 25χρονο με 47,5 εκατομμύρια ευρώ.

Πλέον το μόνο που απομένει είναι να βρεθεί η χρυσή τομή μεταξύ του παίκτη και των Λονδρέζων, κάτι που θα γίνει αργά ή γρήγορα. Ο Χουλκ επιθυμεί να πάει στην Αγγλία και έτσι όλα δείχνουν πως οι κάτοχοι του Τσάμπιονς Λιγκ θα ολοκληρώσουν μία ακόμη μεγάλη μεταγραφή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου