Παρασκευή 1 Ιουνίου 2012

Ελεύθερος ο Ροναλντίνιο

Ο Ροναλντίνιο αποτελεί παρελθόν από την Φλαμένγκο, καθώς έκανε καταγγελία για οφειλόμενα και το δικαστήριο έσπασε το συμβόλαιο.


Ο σχέσεις του Ροναλντίνιο με την Φλαμένγκο ήταν εδώ και καιρό προβληματικές, έτσι πολύ φυσιολογικά ήλθε το διαζύγιο.
Ο 32άσος κινήθηκε νομικά για τα πολλά εκατομμύρια που του οφείλει ο σύλλογος από μισθούς, μπόνους και χορηγούς και δικαιώθηκε.

Το δικαστήριο αποφάσισε υπέρ του ποδοσφαιριστή κάτι που σημαίνει πως μπορεί να αποδεσμευτεί από το συμβόλαιο, κάτι που αργότερα η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της χώρας έκανε πραγματικότητα.
Η Φλαμένγκο γνωστοποίησε πως θα καταθέσει ένσταση κατά της απόφασης, ενώ η πρόεδρος του συλλόγου, Πατρίσια Αμορίμ, δήλωσε έκπληκτη.
"Πάντα φροντίζαμε όλα τα ζητήματα για τον Ροναλντίνιο. Δεν περιμέναμε τέτοια συμπεριφορά από αυτόν. Η υπόθεση είναι πλέον στα χέρια του νομικού τμήματος. Ο σύλλογος είναι πάντα πάνω από οποιονδήποτε", τόνισε η Πατρίσια Αμορίμ.
  • Σε κακή κατάσταση ο "Ρόνι"
Ο Ροναλντίνιο είχε πάει στην Φλαμένγκο τον Ιανουάριο του 2011, επιστρέφοντας στην Βραζιλία από την Ευρώπη, αλλά πρόδωσε την Γκρέμιο, στην οποία αναδείχθηκε και λατρεύτηκε.
Στο Brasileirão 2011 δεν ήταν καλός, ενώ ήδη στις δύο πρώτες αγωνιστικές του Brasileirão 2012 απογοήτευσε και μάλιστα αποδοκιμάστηκε έντονα στο ματς με την Ιντερνασιονάλ το περασμένο Σάββατο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου