Παρασκευή 1 Ιουνίου 2012

Κάρλος, Μπρίτο και Φατί

Κάρλος, Μπρίτο και Φατί βρίσκονται στη μεταγραφική λίστα του ΠΑΟΚ σύμφωνα με δημοσιεύματα.


Ο ΠΑΟΚ -όπως δήλωσε και ο Γιώργος Δώνης κατά την παρουσίασή του- έχει ξεκινήσει τον σχεδιασμό εν όψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου και μάλιστα ο Ελληνας προπονητής υπέδειξε και τις θέσεις που κατά την γνώμη του ο "Δικέφαλος" χρειάζεται ενίσχυση. 
Tην Παρασκευή (1/6) η εφημερίδα "Σπορ του Βορρά" αναφέρει πως στο στόχαστρο του ΠΑΟΚ έχουν μπει οι Καρλος, Μπρίτο και Φατί.


Στο ρεπορτάζ μεταξύ άλλων γράφεται: "Τρεις από τους παίκτες που βρίσκονται στη λίστα των ανθρώπων του ΠΑΟΚ, οι περιπτώσεις των οποίων πρόκειται να κριθούν τις επόμενες ημέρες είναι οι Μπρίτο, Χοσέ Kάρλος και Φατί. Μετά και την επισημοποίηση της συνεργασίας με τον Γιώργο Δώνη και τους συνεργάτες του ατην τεχνική ηγεσία, οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ στρέφουν την προσοχή τους στην ενίσχυση του ρόοτερ της ομάδας ενόψει της νέας σεζόν.

Μπορεί ο Γιώργος Δώνης να μην άφησε πολλά περιθώρια έλευσης στην Τούμπα παικτών με τους οποίους έχει συνεργαστεί στο παρελθόν, ωστόσο η αλήθεια είναι ότι στη λίστα του βρίσκεται, μεταξύ άλλων, και το όνομα του Λουίζ Μπρίτο. Ο 29χρονος Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός ολοκλήρωσε τη συνεργασία του με τον Ατρόμητο, δε δεσμεύεται πλέον με συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα του Περιστερίου και η περίπτωσή του εξετάζεται από τον Ζήση Βρύζα και τους συνεργάτες του.

Στον ΠΑΟΚ κάνουν σκέψεις και για τον 26χρονο μέσο Ρικάρντο Φατί.


Ο Γάλλος παίκτης διακρίθηκε στη σεζόν που έληξε με τη φανέλα του Αρη, από τον οποίο αναμένεται να μείνει ελεύθερος (έχει συμβόλαιο και για τη νέα χρονιά), έχοντας καταθέσει προσφυγή λόγω των οφειλομένων χρημάτων. Στη λίστα των ανθρώπων του ΠΑΟΚ υπάρχει και το όνομα του Χοσέ Κάρλος. Ο 25χρονος Ισπανός μέσος απασχόλησε ήδη από το τέλος των αγώνων για τα πλέι οφ".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου