Δευτέρα 4 Ιουνίου 2012

Αφίχθη στη Βαρσοβία η Εθνική

Η Εθνική Ελλάδας αναχώρησε για την Πολωνία για το μεγάλο ραντεβού του Euro 2012. "Κανείς καλύτερος από εμάς", δήλωσε ο αισιόδοξος Φερνάντο Σάντος. Ο απεσταλμένος του Football-ista, Παυλίδης Γιώργος, είναι εκεί και σας μεταφέρει το ρεπορτάζ.

Μετά την τελευταία τους προπόνηση επί ελληνικού εδάφους, ο Φερνάντο Σάντος, οι ποδοσφαιριστές του και συνολικά όλη η αποστολή της Εθνικής μας ομάδας, "πέταξε" για Πολωνία.

Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας μας είναι έτοιμο για το ταξίδι και το μεγάλο ραντεβού για το Euro 2012 στα γήπεδα της Πολωνίας κι αν όλα πάνε καλά και στα γήπεδα της Ουκρανίας.

Σε δηλώσεις τους στο ξενοδοχείο του αεροδρομίου, ο Φερνάντο Σάντος εξέφρασε την εμπιστοσύνη του στους παίκτες της ομάδας και δεν έκρυψε την αισιοδοξία του.

Σάντος: "Πολλά ευχαριστώ για τα καλά λόγια που λέτε. Οι παίκτες το αξίζουν. Αξίζει να είμαστε αισιόδοξοι βάσει της απόδοση που είχαμε στα προκριματικά του Euro. Οι παίκτες με τις εμφανίσεις τους μας δίνουν αυτοπεποίθηση,  ότι μπορούμε να δώσουμε και πάλι χαρά στους Έλληνες . Αν είμαστε όλοι μαζί ενωμένοι, είναι δύσκολο να  μας κερδίσουν. Κανείς δεν είναι καλύτερος από εμάς".

Καραγκούνης: "Το κλίμα είναι πάντα καλό στην Εθνική ομάδα. Όλοι ξέρουμε τι έχουμε να κάνουμε. Είναι ένα επιπλέον κίνητρο να δώσουμε χαρά στους Έλληνες για τις δύσκολες στιγμές που περνάει η Ελλάδα".

Λυμπερόπουλος: "Δεν ξέρω πόσο έτοιμοι είμαστε. Θα φανεί στις 8 Ιουνίου. Ξεκινάμε με όνειρα, αισιοδοξία και ταπεινότητα. Και μόνο που είμαστε εκεί είναι σημαντικό. Θέλουμε όμως κάτι περισσότερο. Είμαστε ενωμένοι, μια γροθιά και με τη βοήθεια του Θεού μπορούμε να κάνουμε πολλά".

Νίνης: "Και μόνο που είμαστε για 3η φορά στο Euro είναι σημαντικό. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ό,τι καλύτερο".
  • Στην Πολωνία η Εθνική
Μετά από σχεδόν 2,5 ώρες ταξίδι, η αποστολή της Εθνικής Ελλάδας πάτησε το πόδι της στη συννεφιασμένη Βαρσοβία (16-17 βαθμοί).

Η πτήση ήταν χωρίς προβλήματα με το κλίμα στο "στρατόπεδο" του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος να είναι εξαιρετικό, με τον πιλότο κ. Πανόπουλο να στέλνει το δικό του μήνυμα στους διεθνείς μας λέγοντας: "Σας εύχομαι καλή πορεία και τα μάτια σας μόλις μπαίνετε στο γήπεδο να είναι μπλε και άσπρα. Το έχουμε ανάγκη".

Πλέον η αντίστροφη μέτρηση για την πρώτη σέντρα του Euro 2012 και τον εναρκτήριο παιχνίδι κόντρα στην Πολωνία έχει ξεκινήσει, με τον Φερνάντο Σάντος και τους παίκτες του να έχουν πέντε ημέρες στη διάθεσή τους για να προετοιμαστούν όσο το δυνατόν καλύτερα για το ματς της πρεμιέρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου