Δευτέρα 4 Ιουνίου 2012

Τα δύσκολα δεδομένα για Μάντζιο

Το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ και οι προτάσεις από Ελλάδα και εξωτερικό για τον Βαγγέλη Μάντζιο που θέλει να εκμεταλλευτεί την καλή χρονιά του


Καλή άποψη για τον Βαγγέλη Μάντζιο οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ είχαν και το περασμένο καλοκαίρι, όταν ο υψηλόσωμος επιθετικός προερχόταν από αγωνιστική απραξία, πόσω μάλλον φέτος που έχει να επιδείξει πολύ καλές επιδόσεις με τη φανέλα του ΟΦΗ.

Όσο υπήρχε Παντελής Κωνσταντινίδης στο ρόλο του τεχνικού διευθυντή, φρόντιζε να περνά τα θετικά σχόλια της πλευράς του ΠΑΟΚ προς την πλευρά του ποδοσφαιριστή, δεν σημαίνει όμως ότι ο Μάντζιος έπαψε να αρέσει γιατί ο "σβούρας" αποχώρησε από το "Δικέφαλο".  

Κατά συνέπεια, το ζητούμενο δεν είναι αν ο ΠΑΟΚ "σκαλίζει" την περίπτωση Μάντζιου-κάτι που θεωρείται δεδομένο-αλλά αν υπάρχουν οι προϋποθέσεις για να ενταχθεί στο ρόστερ του "Δικεφάλου".

Από το περιβάλλον του ποδοσφαιριστή επιβεβαιώνεται η ελκυστική εικόνα του ΠΑΟΚ για τον παίκτη, όπως και το γεγονός ότι ακόμη δεν έχει γίνει καμία επαφή με την διοίκηση της "ασπρόμαυρης" ΠΑΕ. Την ίδια ώρα διαμηνύεται ότι υπάρχουν δύο προτάσεις, μία από Ελλάδα και μία από εξωτερικό, στα χέρια του, με απολαβές περίπου διπλάσιες από τα 130.000 ευρώ που έπαιρνε ετησίως στον ΟΦΗ.

Επιπλέον, πριν λίγο καιρό, το όνομά του ακούστηκε για τον Ολυμπιακό, αλλά και τη Μονακό. Όλο αυτό το σκηνικό δημιουργεί μία εικόνα σκληρής διαπραγμάτευσης που θα επιλέξει ο Μάντζιος, μετά από μία πολύ καλή χρονιά και με δεδομένο ότι στα 29 του θέλει να κάνει ένα πολύ ισχυρό συμβόλαιο.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου