Δευτέρα 4 Ιουνίου 2012

"Έκρηξη" Φέρντιναντ κατά Χόντσον!

Ο Ρίο Φέρντιναντ επιτέθηκε μέσω Twitter στον Ρόι Χόντσον για το γεγονός ότι δεν τον κάλεσε στην Εθνική Αγγλίας ούτε μετά τον τραυματισμό του Γκάρι Κέιχιλ. Διαβάστε το story.


Πολλοί περίμεναν πως μετά τον αποκλεισμό του -τραυματία- Γκάρι Κέιχιλ από την αποστολή της Εθνικής Αγγλίας για το Euro 2012 θα έπαιρνε τη θέση του ο Ρίο Φέρντιναντ, όμως ο Ρόι Χόντσον τους διέψευσε.
  • Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Αγγλίας αντικατέστησε τον μπακ της Τσέλσι με τον Μάρτιν Κέλι της Λίβερπουλ, σνομπάροντας ουσιαστικά για δεύτερη φορά τον Ρίο Φέρντιναντ μετά το πρώτο του "κόψιμο" πριν λίγο καιρό, και το γεγονός αυτό δεν έμεινε ασχολίαστο από τον έμπειρο άσο.

"Για ποιους λόγους", έγραψε το απόγευμα του Σαββάτου στη σελίδα του στο Twitter ο άσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, συνοδεύοντας τη συγκεκριμένη φράση με αρκετά ερωτηματικά και θαυμαστικά.

Αυτό που φυσικά υποννοούσε ήταν πως δεν μπορεί να αντιληφθεί για ποιο λόγο αγνοήθηκε για δεύτερη σερί φορά από τις κλήσεις ενόψει Euro 2012, με τον Χόντσον να προτιμάει αντί του 33χρονου Φέρντιναντ των 81 διεθνών συμμετοχών τον 22χρονο Κέλι, ο οποίος αγωνίστηκε μόλις 10 φορές τη φετινή σεζόν με τη Λίβερπουλ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου