Σάββατο 7 Ιουλίου 2012

Ο Αρης «χτυπάει» Μάντζιο, Ντολεζάι

Ο Μάκης Κατσαβάκης εξετάζει προσεκτικά τις επιλογές του για τους παίκτες άνω των 24 ετών. Βαγγέλης Μάντζιος και Πέτερ Ντολεζάι ψηλά στη λίστα των «κίτρινων».

 
Οι επιλογές του νέου προπονητή του Άρη για τους παίκτες άνω των 24 ετών περιορίζονται στις τρεις και το γεγονός αυτό από μόνο του κάνει το έργο του δύσκολο. Ο Έλληνας τεχνικός αναζητά έναν «εντεκαδάτο» παίκτη σε κάθε γραμμή και για την άμυνα, ο εκλεκτός του φαίνεται ότι είναι ο Πέτερ Ντολεζάι.

Ο 31χρονος κεντρικός αμυντικός πέρυσι έπαιξε στον
Παναιτωλικό που υποβιβάστηκε, ενώ ο Κατσαβάκης τον γνωρίζει από την κοινή θητεία τους στον Ολυμπιακό Bόλου, ενώ γνωρίζει καλά την ελληνική πραγματικότητα και δεν θα χρειαστεί χρόνο προσαρμογής. Ενδιαφέρον υπάρχει και για τον Ίβιτσα Μαϊστόροβιτς, αλλά ο Ντολεζάι έχει προτεραιότητα.

Από εκεί και πέρα, στην επίθεση, σύμφωνα με το
Goal ο Έλληνας τεχνικός έχει στην κορυφή της λίστας του τον Βαγγέλη Μάντζιο. Ο διεθνής επιθετικός έμεινε ελεύθερος από τον ΟΦΗ και έχει ήδη κάποιες επαφές με τους «κίτρινους» και μένει να δούμε αν θα επιτευχθεί συμφωνία.  Ψηλά στη λίστα βρίσκεται και ο Άγγελος Χαριστέας, ο οποίος θέλει να επιστρέψει στον Άρη και να κλείσει την καριέρα του στην ομάδα που τον ανέδειξε.

Για το χώρο της μεσαίας γραμμής, το όνομα που θα αποκτηθεί θα είναι πάνω-κάτω στην ίδια λογική. Παράλληλα, οι κίτρινη κοιτάζουν και τον 23χρονο αμυντικό χαφ της Επανομής, Δημήτρη Ασλανίδη, καθώς και τον Ανδρέα Ηρακλή της Καλλιθέας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου