Σάββατο 7 Ιουλίου 2012

«Προλαβαίνει για Μπελούτσι»

Μπορεί ο Φερνάντο Μπελούτσι να βρίσκεται μια ανάσα από τη μεταγραφή του στη Φιορεντίνα, ωστόσο ο μάνατζέρ του τόνισε πως αν θέλει ο Ολυμπιακός μπορεί να τον αποκτήσει.

 
Ο εκπρόσωπος του Αργεντινού μέσου, ο Αλμπέρτο Μέο με δηλώσεις του στην εφημερίδα «Πρωταθλητής» ανέφερε: «Είμαι στην Φλωρεντία και συζητάω με την Φιορεντίνα την πρόταση που έχει κάνει για δανεισμό του Φερνάντο μέχρι τα Χριστούγεννα με οψιόν αγοράς. Η Φιορεντίνα είναι η μοναδική ομάδα που έχει καταθέσει εγγράφως πρόταση στην Πόρτο ενώ ενδιαφέρον σε προφορικό επίπεδο έχουν επιδείξει δύο ακόμα ομάδες».

Σε ερώτηση αν έχει κάποια κρούση από τον Ολυμπιακό απάντησε: «Όχι από τον Ολυμπιακό δεν έχω κάτι νεότερο. Δεν με έχει καλέσει ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς. Προφανώς δεν ενδιαφέρονται για τον Φερνάντο. Αν δεν υπάρχει κάτι από τον Ολυμπιακό ή από άλλη ομάδα μέχρι τις αρχές της επόμενης εβδομάδες, πιθανότατα θα υπογράψουμε με την Φιορεντίνα. Του αρέσει πολύ η Ιταλία και η Φλωρεντία είναι πανέμορφη πόλη για να ζήσει τα επόμενα χρόνια με την οικογένειά του».


Για να προσθέσει: «Τον Ολυμπιακό τον είχε, τον έχει και θα τον έχει πάντα στην καριέρα του και σίγουρα θα ήθελε κάποια μέρες να ξαναφορέσει την φανέλα του. Αν ο Ολυμπιακός θέλει πραγματικά τον Φερνάντο, μπορεί να τον υπογράψει. Τα ποσά που απαιτεί η Πόρτο για δανεισμό μέχρι το Δεκέμβρη και οψιόν αγοράς είναι πολύ λογικά και απ’ όσο γνωρίζω εντός μπάτζετ του Ολυμπιακού».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου