Δευτέρα, 23 Ιουλίου 2012

Καλοκαιρινή φωτογράφιση Λαγουδάκη, Χρήστου, Καβαθά

Η Εύη Χρήστου (Πανναξιακός), η Στέλλα Λαγουδάκη (ΖΑΟΝ) και Άννα Καβαθά (Ολυμπιακός) φωτογραφήθηκαν για τον "καλοκαιρινό" φακό του Κουρκούτι.


Οι δύο ακραίες έκαναν την σκληρή τους προετοιμασία για τα Masters του beach volley στη Βάρκιζα και η κεντρική του Ολυμπιακού σαν πιστή φίλη, τις στήριζε από τον πάγκο.

Το ζευγάρι Χρήστου-Λαγουδάκη είχε διακριθεί στα Juniors του 2005 (πρώτη θέση) και αποφάσισε φέτος να επιστρέψει στην ενεργό δράση. 

Κάποιοι τραυματισμοί και κάποια προβλήματα της τελευταίας στιγμής δεν επέτρεψαν στις δύο αθλήτριες να πραγματοποιήσουν τις εμφανίσεις που ήθελαν, με αποτέλεσμα να μην πλασαριστούν ψηλά στα ταμπλό. 

Τελευταίο ήρθε και το πρόβλημα της Εύης στο ισχίο και οι δυο τους δεν μπόρεσαν να δώσουν το παρόν στο Masters της Κεραμωτής. Παρόλα αυτά, κοιτάζουν με αισιοδοξία την επόμενη σεζόν, ενώ εκκρεμούν και οι υποχρεώσεις τους στην σάλα.

Η διεθνής κεντρική Άννα Καβαθά έπαιξε τα τελευταία δύο χρόνια στον Ολυμπιακό, ενώ αναμένεται να ανανεώσει για άλλη μια χρονιά το συμβόλαιό της. 
Οι νεαρές αθλήτριες θέλουν να ευχαριστήσουν τους χορηγούς (Ribbon and Lace, Bakis Resorts και Assodivers) για την στήριξή τους, ενώ η φωτογράφιση έγινε στο Yabanaki της Βάρκιζας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου