Τρίτη 24 Ιουλίου 2012

Άρσεναλ για Καθόρλα

Σε συμφωνία με την Άρσεναλ αποκαλύπτει η "Guardian" πως έχει έρθει ο Σάντι Καθόρλα, ο οποίος θέλει να φύγει από τη Μάλαγα που του χρωστάει χρήματα. Διαβάστε αναλυτικά.


Ο Σάντι Καθόρλα είναι αυτή τη στιγμή ο πρώτος μεταγραφικός στόχος της Άρσεναλ σύμφωνα με την "Guardian".
Ο Ισπανός μέσος είναι δυσαρεστημένος στη Μάλαγα, ο Αρσέν Βενγκέρ θεωρεί πως η περίπτωσή του είναι εφικτή και γι' αυτό έχει ήδη έρθει σε καταρχήν συμφωνία με τον ποδοσφαιριστή.

Οι "κανονιέρηδες" έχουν ήδη προσεγγίσει τη Μάλαγα και φέρονται διατεθειμένοι να προσφέρουν 20 εκατομμύρια ευρώ. Η πρώτη αντίδραση της ισπανικής ομάδας ήταν να κατατεθεί πρόταση ισόποση της ρήτρας του ποδοσφαιριστή, ήτοι 45 εκατομμύρια ευρώ, κάτι που σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να κάνει ο Βενγκέρ.

Άλλωστε τα οικονομικά προβλήματα της Μάλαγα είναι τόσο σοβαρά που δεν της επιτρέπουν αυτή τη χρονική στιγμή να προβάλλει μεγάλες αξιώσεις. Ο ποδοσφαιριστής είναι απλήρωτος και επιθυμεί να φύγει από τους "γαύρους" παρόλο που έχει μόλις έναν χρόνο εκεί και η ομάδα του κατάφερε να εξασφαλίσει τη συμμετοχή της στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Εκτός του Καθόρλα ήδη στην ένωση των ποδοσφαιριστών που αγωνίζονται στο ισπανικό πρωτάθλημα έχουν διαμαρτυρηθεί και οι Ρουν φαν Νίστελροϊ, Σάλομον Ροντόν και Γιόρις Ματάισεν και σε περίπτωση που δεν αλλάξει κάτι δραστικά τότε η ισπανική λίγκα είναι πολύ πιθανό να απαγορεύσει τις μεταγραφές στη Μάλαγα.

Ωστόσο, αξίζει να σημειωθεί πως ο Αλ Τανί, ιδιοκτήτης του συλλόγου, έχει την οικονομική δυνατότητα να ανατρέψει από τη μία στιγμή στην άλλη τα δεδομένα, αλλά αυτή τη στιγμή δείχνει να μην είναι διατεθειμένος να ενισχύσει οικονομικά τον σύλλογο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου