Τρίτη 24 Ιουλίου 2012

Σιγουριά για τα ονόματα

Οι ρεβάνς του πρώτου προκριματικού γύρου στο Τσάμπιονς Λιγκ κυριαρχούν στο πρόγραμμα το οποίο περιλαμβάνει και αναμετρήσεις από τo Σουνταμερικάνα και τη Β΄Βραζιλίας. Στο "σεντόνι", σε αρκετές αναμετρήσεις οι αγορές βλέπουν με σιγουριά τα φαβορί προσφέροντας πολύ χαμηλές αποδόσεις στις νίκες τους. 


Με 1-0 κέρδισε η Λίμπερετς στον πρώτο αγώνα την Σαχτιόρ Καραγκαντί ένα αποτέλεσμα που άφησε ανοιχτή την υπόθεση της πρόκρισης παρότι οι Τσέχοι ήταν πολύ μεγάλο φαβορί για την πρόκριση λόγω ανωτερότητας. 
Το διπλό της Λίμπερετς άνοιξε στο 1.90 και στη συνέχεια ξεπέρασε το 2.00. Με 3-0 κέρδισε η Μόλντε τη Βένσπιλς στη Νορβηγία και δεν αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα στο θέμα της πρόκρισης στη ρεβάνς της Λετονίας. Το διπλό της Μόλντε φτάνει στο διαδίκτυο και στο 1.65.

Η Χαποέλ Κιριάτι πάλεψε στη Σλοβακία αλλά προς το τέλος υπέκυψε στην πίεση της Ζιλίνα και έχασε 1-0 όμως με τη βοήθεια των οπαδών της θα επιδιώξει να ανατρέψει το σκορ και να πάρει την πρόκριση. 
Ο άσος των ισραηλινών άνοιξε στο 1.90 και στη συνέχεια έπεσε στο 1.80. Μεγάλο φαβορί η Σeρίφ Τιρασπόλ στο 1.30 που κέρδισε με 1-0 στην Αρμενία και έκανε το πρώτο βήμα για την πρόκριση.

Με 3-0 έχασε στο Αζερμπαϊτζάν η Ζεσταφόνι και δεν έχει βάσιμες ελπίδες πρόκρισης. Η ομάδα της Γεωργίας αναμένεται να επιδιώξει κυρίως μια νίκη γοήτρου και στις αγορές ο άσος δέχτηκε πιέσεις και υποχωρεί στο 2.20 και το 2.10. 
Ανοιχτή η ρεβάνς του 0-0 ανάμεσα στην Εκρανάς και την Σάμροκ με τον άσο να ανεβαίνει και στο 2.35 ενώ στο Ζελέζνιτσαρ-Μάριμπορ οι τιμές παραπέμπουν σε τριπλή παραλλαγή με τους Βόσνιους να θέλουν αρχικά μια νίκη γοήτρου μετά το 1-4 του πρώτου αγώνα.

Σε πολύ χαμηλά επίπεδα προσφέρονται οι νίκες της Βασιλείας και της Παρτιζάν που έχουν σχεδόν εξασφαλίσει την πρόκριση μετά τις εκτός έδρας άνετες νίκες τους. Μόλις στο 1.10 παίζει η Σάλτσμπουργκ και μόλις στο 1.20 η Ντεμπρέτσεν που έχασαν με 0-1 στα πρώτα ματς αλλά οι αγορές εκτιμούν ότι λόγω έδρας θα ανατρέψουν την σε βάρος τους κατάσταση. 
Σε ένα περίεργο ματς η Ρέικιαβικ θα υποδεχτεί το Ελσίνκι που κέρδισε με 7-0 στη Φινλανδία όμως το διπλό στο διαδίκτυο άνοιξε στο 2.00 μια απόδοση υπερβολικά μεγάλη με βάση τα όσα έγιναν στο πρώτο ματς και τα οποία τροφοδοτούν  διάφορα σενάρια.

Στη Σουνταμερικάνα κινήθηκε πτωτικά στο 2.40 ο άσος της Τακουάρι στο ματς με την Κομπρελόα ενώ ο άσος της Ντανούμπιο στο ματς με την Ολίμπια Ασουνσιόν παίζει στο 2.30. Υποχωρεί στο 2.75 το διπλό της φορμαρισμένης Γκοϊας στο ματς με την κατώτερη ΑΣΑ ενώ ο άσος της ασταθούς Τζόινβιλ στο ματς με την Αμέρικα Νατάλ προσφέρεται στο 1.90.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου