Κυριακή 19 Αυγούστου 2012

Η Ομόνοια το Σούπερ Καπ

Έπειτα από ένα ματς-διαφήμιση του αθλήματος, η Ομόνοια επικράτησε 5-3 της ΑΕΛ και κατέκτησε το 16ο Σούπερ Καπ της ιστορίας της. Ο αγώνας ήταν αφιερωμένος σε φιλάθλους που είναι καθηλωμένοι σε αναπηρικά καροτσάκια και παρακολουθούν αγώνες ποδοσφαίρου.

Η ομάδα της Λευκωσίας απέδειξε για πολλοστή φορά ότι η εν λόγω διοργάνωση της πάει, αφού σε 21 τελικούς έχει επικρατήσει 16 φορές και, βέβαια, είναι η πολυνίκης. Στον εφετινό τελικό, πάντως, διασταύρωσε τα ξίφη της με έναν αντίπαλο που χρησιμοποίησε πολλούς αναπληρωματικούς λόγω των αγώνων με την Άντερλεχτ για τα πλέι οφ του Champions League.

Οι "τριφυλλοφόροι" πήραν το προβάδισμα στο 19' με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Λεάντρο, αλλά ο Κωνσταντίνου ισοφάρισε δύο λεπτά αργότερα, σημειώνοντας παράλληλα και το πρώτο του γκολ με τη φανέλα της ΑΕΛ.

Η Ομόνοια πήρε ξανά το προβάδισμα στο 35' με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Άλβες και δέκα λεπτά αργότερα, κόντρα στη ροή του αγώνα, μετά από συνεργασία του Λεάντρο με τον Άλβες, ο Αβραάμ έκανε το 3-1.

Παρόλα αυτά ο σύλλογος της Λεμεσού δεν το έβαλε κάτω. Ο Κωνσταντίνου μείωσε με εύστοχο χτύπημα πέναλτι στο 56', πριν ο Φρέντι ξαναδώσει προβάδισμα δύο γκολ στους, τυπικά, φιλοξενούμενους.

Στο 72ο λεπτό ο Μιγκέλ μείωσε με κεφαλιά σε 4-3, αναπτερώνοντας τις ελπίδες της ΑΕΛ, αλλά εκείνος που χαμογέλασε στο φινάλε ήταν ο Εφραίμ, ο οποίος συνδύασε με γκολ την επιστροφή του στη δράση και έγραψε το τελικό αποτέλεσμα.

 Πηγή: Contra.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου