Κυριακή 19 Αυγούστου 2012

ΟΦΗ-Πλατανιάς 1-2

Ο Πλατανιάς επικράτησε με 2-1 του ΟΦΗ σε φιλική αναμέτρηση των δύο ομάδων στο "Γεντί Κουλέ", με τον Νίκο Αναστόπουλο να δοκιμάζει αρκετούς νεαρούς παίκτες.


Παρουσία 2000 οπαδών του, ο ΟΦΗ αντιμετώπισε τον Πλατανιά σε φιλική αναμέτρηση στο "Γεντί Κουλέ", με τους νεοφώτιστους στη Σούπερ Λιγκ να επικρατούν με 2-1 και να δείχνουν πως βρίσκονται σε αρκετά καλή κατάσταση μία εβδομάδα πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος.

Από την πλευρά του ο ΟΦΗ μπορεί να κρατήσει από το συγκεκριμένο ματς την θετική παρουσία αρκετών νεαρών, στους οποίους έδωσε λεπτά συμμετοχής ο Νίκος Αναστόπουλος.

Όσον αφορά στην εξέλιξη του αγώνα, ο Πλατανιάς άνοιξε το σκορ μόλις στο 6' με τον Μαραγκουδάκη, ενώ η συνέχεια βρήκε τον ΟΦΗ να πιέζει και τελικά να φτάνει στην ισοφάριση με εξαιρετικό σουτ του Μπανούση στο 27'.

Στο δεύτερο μέρος ο ρυθμός έπεσε αισθητά ελέω των πολλών αλλαγών που έγιναν και από τις δύο ομάδες, με την ομάδα των Χανίων να παίρνει τελικά μία νίκη γοήτρου στο 79' με σκόρερ τον Γκονζάλες.
Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
  • OΦΗ: Γουναρίδης (30' Σαχσανίδης, 60' Αγριμάκης), Μονιάκης, Ζορμπάς (65' Ανωγειανάκης), Παπάζογλου (77' Νύκταρης), Βάντο, Ζαχαράκης, Καμπάνταης, Βιτώρος, Χαριτωνίδης, Μπανούσης, Σόουζα.  
  • Πλατανιάς: Κηπουρος (68' Λαζαρίδης), Αργυρόπουλος(46' Παληγεώργος), Κουτεσιώτης, Ντοέ (46' Τζανής), Ποτουρίδης, Κάλαϊτζιτς (56' Γκονζάλες), Νούνιεζ, Ουκάρ (59' Μαρτσάκης), Αναστασάκος (81' Γιακουμάκης) Μαραγκουδάκης(70' Τσοντάκης), Αρότσα (46' Μιρτσέτα)
 Πηγή: Sport24.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου