Κυριακή 19 Αυγούστου 2012

" Υπερέχουν τα μεγάλα ονόματα "

  • Τα βαριά χαρτιά του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου προσφέρουν τα ισχυρότερα στηρίγματα στο κουπόνι της Κυριακής ανάμεσα τους η Μάντσεστερ Σίτι, η Τσέλσι, η Ρεάλ και η Μπαρτσελόνα. Σημαντικές διαφορές παρατηρούνται και σε πολλά ζευγάρια του κουπονιού που ικανοποιεί σε μεγάλο βαθμό. 
  • Από τα ισχυρότερα φαβορί της ημέρας η Μάντσεστερ Σίτι που φιλοξενεί τη νεοφώτιστη Σαουθάμπτον ενώ το διπλό της Τσέλσι στο Γουίγκαν προσφέρεται και στο 1.60. Στο Σαμπιονά ξεχωρίζει περισσότερο η Μαρσέιγ που ξεκίνησε με νίκη το πρωτάθλημα και φιλοξενεί την Σοσό με τον άσο να υποχωρεί στο 1.50. Πιέστηκε προς το 1.60 το διπλό της Παρί μέσα στην Κορσική με αντίπαλο την Αζαξιό και υποχωρεί προς το 2.00 η απόδοση της γηπεδούχου Μπορντό στο ματς με την Ρεν.  
  • Στην Ολλανδία σε χαμηλή απόδοση προσφέρεται ο άσος της Γκρόνιγκεν η οποία υποδέχεται την Βίλεμ και ανέβηκε στο 1.80 το διπλό του Αγιαξ μέσα στην Ναϊμέγκεν. Μεγάλο φαβορί στο 1.30 η Αλκμαάρ και έγιναν κινήσεις υπέρ της Ντεν Χάαγκ ο άσος της οποίας υποχωρεί στο 2.15.
  • Στο κύπελλο Νορβηγίας πιέστηκε η απόδοση της Μπραν στο ματς κυπέλλου με την Στρόμγκοντσετ με την τιμή να υποχωρεί στο 2.10 και στο 2.00. 
  • Στη Δανία κινήθηκε πτωτικά το διπλό της Χόρσενς στην αναμέτρηση με την Εσμπιεργκ και υποχωρεί στο 2.10 το διπλό της Νόρτσελαντ στο ματς με την Αάρχους. Αμφίρροπη η αναμέτρηση της Ριντ με την Αούστρια Βιέννης για το πρωτάθλημα της Αυστρίας ενώ στο Βέλγιο το διπλό της Σταντάρ Λιέγης κινήθηκε ανοδικά προς το 1.80 σε ορισμένες εταιρείες του διαδικτύου. 
  • Από τα μεγάλα φαβορί του προγράμματος το διπλό της Πόρτο στο 1.40 η οποία ξεκινάει το πρωτάθλημα μέσα στην Ζιλ Βιθέντε ενώ προβάδισμα στο 2.10 έχει η φιλοξενούμενη Σπόρτινγκ Λισ. στην αναμέτρηση με την Γκιμαράες. Πιέστηκε κάπως έντονα η απόδοση της Νασιονάλ Μαδέιρα που υποχωρεί και κάτω από το 1.60. 
  • Στην Πριμέρα Ντιβιζιόν Ρεάλ και Μπαρτσελόνα είναι τα μεγάλα φαβορί με την πρώτη να υποδέχεται την Βαλένθια σε απόδοση 1.25 και τους Καταλανούς να υποδέχονται την Σοσιεδάδ στο 1.10 χωρίς χάντικαπ. Η Μπιλμπάο θα υποδεχτεί την Μπέτις με τον άσο να παίζει στο 1.95 και ασκήθηκαν πιέσεις στο διπλό της Ατλέτικο Μαδρίτης μέσα στη Λεβάντε με την απόδοση να υποχωρεί και στο 2.10. 
  • Στη Βραζιλία δέχτηκε σημαντική πίεση ο άσος της Κοριτίμπα που υποχωρεί και στο 2.00 ενώ ο άσος της Ατλέτικο Μινέιρο στο ματς με την Μποταφόγκο υποχωρεί και στο 1.70. Στο 1.40 παίζει η απόδοση της Γκρέμιο ενώ προβλέπεται σκληρή μάχη στο ντέρμπι ανάμεσα στην Σάντος και την Κορίνθιανς. Αμφίρροπες και οι άλλες αναμετρήσεις της αγωνιστικής που αναμένεται να κριθούν στις λεπτομέρειες. 
  • Στην Αργεντινή ένα προβάδισμα στο 1.90 έχει η γηπεδούχος Βέλεζ στο ματς με τη Λανούς και στο πρωτάθλημα των ΗΠΑ το Χιούστον προσφέρεται και στο 1.80 στο ματς με την Κολόμπους. Ανέβηκε και πάνω από το 1.80 η απόδοση της Ουάσινγκτον και είναι μεγάλο φαβορί στο 1.45 είναι η γηπεδούχος Νέα Υόρκη στο ματς με το Πότρλαντ.
 Πηγή: KingBet.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου