Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου 2012

Άρης - ΟΦΗ 0-0

Ούτε ο Άρης ούτε ο ΟΦΗ εκμεταλλεύτηκαν τις ευκαιρίες που τους δόθηκαν, έμειναν άσφαιροι για δεύτερο σερί παιχνίδι και το 0-0 δεν άλλαξε μέχρι τέλους στο "Κλ.Βικελίδης". Δοκάρι είχε ο Κουτσιανικούλης για την ομάδα του Ηρακλείου.

  • Εικόνα του αγώνα
Το βασικό ζητούμενο σ' ένα παιχνίδι μεταξύ ομάδων που αναζητούν ακόμη ομοιογένεια και αγωνιστική ταυτότητα ήταν να ελέγξουν το ρυθμό. Ο ΟΦΗ επεδίωξε με ταχύτητα στις πτέρυγες να προκαλέσει ρήγματα στην αντίπαλη άμυνα, μετά το πρώτο 20λεπτο όμως ο Άρης πάτησε καλύτερα στο γήπεδο.

Οι Γιαννιώτας, Καζναφέρης και Καπετάνος ανέλαβαν πρωτοβουλίες, ο Κοέλιο βοήθησε στην κυκλοφορία της μπάλας στον κεντρικό άξονα και η ομάδα του Κατσαβάκη δημιούργησε τις προϋποθέσεις για να προηγηθεί. Το αποτέλεσμα όμως δεν άλλαξε, παρά τις ευκαιρίες του Καπετάνου στο 28' και στο 45', με αποτέλεσμα ο ΟΦΗ να ισορροπήσει το παιχνίδι στο δεύτερο ημίχρονο.

Ο Αναστόπουλος δεν χρειάστηκε να αλλάξει κάτι. Απλώς ο Κουτσιανικούλης μπήκε περισσότερο στο πνεύμα του αγώνα, ο Σίσιτς κρατούσε την μπάλα, ενώ ο Παπάζουγλου τροφοδοτήθηκε με μεγαλύτερη συχνότητα. Στο 57' ο Έλληνας εξτρέμ στάθηκε άτυχος, αφού στο σουτ η μπάλα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι του Διούδη, ενώ στο 70' ο υψηλόσωμος φορ απείλησε με διαγώνιο σουτ που πέρασε άουτ.

Ο Κατσαβάκης με τις κινήσεις από τον πάγκο ανακάτεψε την τράπουλα, άλλαξε πρόσωπα και συστήματα και στο τελευταίο 20λεπτο βοήθησε τον Άρη να επανακτήσει τον έλεγχο στη μεσαία γραμμή και να ψάξει το γκολ. Ο Γιαννιώτας προσπάθησε για το απρόβλεπτο, ο Σουνάς δοκίμασε τα πόδια του, ενώ ο Καπετάνος έχασε τη μεγάλη ευκαιρία στο 94'. Ο Γουναρίδης όμως "φρέναρε" την επιθετικότητα του Άρη και το 0-0 δεν άλλαξε μέχρι το φινάλε.

Πηγή:  Contra.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου