Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου 2012

Τις παραιτήσεις όλων των εργαζομένων ζήτησε ο Σαββίδης!

Ο Ιβάν Σαββίδης θέλει να επαναξιολογήσει το δυναμικό του συλλόγου και ζήτησε τις παραιτήσεις όλων των εργαζομένων στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ.


Την απόφαση του Σαββίδη μετέφερε στους εργαζομένους ο διευθυντής των γραφείων, Μάκης Γκαγκάτσης και τους έδωσε και εξηγήσεις για τη συγκεκριμένη πρόταση. Όπως τονίστηκε, οι παραιτήσεις δεν σημαίνουν αυτόματα και αποχώρηση, αλλά γίνονται στο πλαίσιο της επαναξιολόγησης όλων των στελεχών.
Οι εργαζόμενοι, όπως ήταν λογικό, αντέδρασαν, καθώς σε μία τέτοια περίπτωση δεν θα είχαν δικαίωμα να διεκδικήσουν αποζημίωση. 

Έτσι, το αίτημα για παραιτήσεις ανακλήθηκε και έγινε σε όλους γνωστό ότι πλέον μπαίνουν σε μία περίοδο αξιολόγησης, ενώ ζητήθηκαν από όλους τα βιογραφικά.
Παράλληλα, ο ομογενής επενδυτής θα προχωρήσει άμεσα σε διοίκηση Πρωτοδικείου με πρόεδρο κατά πάσα πιθανότητα τον Ιβάν Σαββίδη. 

Αυτό γίνεται λόγω της ρύθμισης των χρεών που δεν έχει διευθετηθεί ακόμα. Εκτός αυτού ο Σαββίδης φέρεται να ζήτησε και τις παραιτήσεις όλων των μελών του ΔΣ για να προχωρήσει σε σχηματισμό νέου.

Πηγή:  OnSports.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου