Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου 2012

Πήραν στο... κυνήγι τον Τζεμπούρ! (video+photos)

Ήταν μία από τις σπάνιες φορές που ο Ράφικ Τζεμπούρ υπήρξε το… θύμα στα επεισόδια που έλαβαν χώρα μετά τη λήξη της αναμέτρησης της Αλγερίας με τη Λιβύη, ωστόσο ο ίδιος διαβεβαίωσε πως είναι καλά στην υγεία του.


Οι Λίβυοι δεν μπόρεσαν να… χωνέψουν την ήττα από την Αλγερία που εκτός συγκλονιστικού απροόπτου τους αφήνει εκτός Κυπέλλου Εθνών Αφρικής, με αποτέλεσμα να ξεσπάσουν πρώτα στον επιθετικό του Ολυμπιακού και εν συνεχεία σε όλους τους παίκτες των Αλγερινών, με τους οποίους και συνεπλάκησαν. Παρόλα αυτά τα χειρότερα αποφεύχθηκαν με την επέμβαση των ψυχραιμότερων, ωστόσο ο Τζεμπούρ πρόλαβε να φάει μια… ψιλή πριν τον πάρουν στο κυνήγι!

«Είμαι καλά δόξα τω Θεώ», αποκρίθηκε ο «τρομοκράτης» με το εκρηκτικό ταπεραμέντο, ερωτηθείς σχετικά με το περιστατικό κατά την επιβίβασή του στο πούλμαν της ομάδας, ενώ ο προπονητής του, Βαχίντ Χαλίλχοτζιτς, συμπλήρωσε:

«Ο Τζεμπούρ ήταν από τους παίκτες που χτυπήθηκαν, ενώ εμένα με έσπρωξαν. Ο Καντίρ και ο Φεγκούλι έχουν αμυχές στο λαιμό. Δεν έχω ξαναδεί κάτι τέτοιο. Αν σκοράραμε νωρίτερα ίσως να μην τελείωνε ποτέ το παιχνίδι. Οι παίκτες μου έπεσαν στην παγίδα των προκλήσεων και είχαμε πολλές αποβολές».

Οι Λίβυοι πάντως εξακολουθούν να υποστηρίζουν ότι οι Αλγερινοί οπαδοί αυτοί που προκάλεσαν, καθώς προσπάθησαν να μπουν στο γήπεδο με φωτογραφίες του Μουαμάρ Καντάφι, γεγονός που τους εξόργισε ακόμα περισσότερο, δυναμιτίζοντας την ατμόσφαιρα...

Από την πλευρά του ωστόσο ο υπουργός αθλητισμού της Λιβύης, Φετί Τερμπέλ έσπευσε να καταδικάσει τα επεισόδια, ζητώντας συγγνώμη από την αποστολή της Αλγερίας για τη... φιλοξενία των συμπατριωτών του!


Πηγή:  OnSports.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου